echipa-campionatului

Liga I e gata, nu și dezbaterile. Dacă ai urmărit cap-coadă campionatul, dacă știi pe de rost toți titularii echipelor din România, ajută-ne să desemnăm echipa ideală a campionatului intern și poți câștiga un Freebet de 10 RON la NetBet Sport!

 

 

Termeni și condiții

Promoția începe în data de 2 iunie 2016, 00:00 ora Romaniei, și se încheie în data de 5 iunie 2016, 23:59 ora României.

Intră în concurs toți utilizatorii care completează sondajul din această pagină, în perioada 2-5 iunie 2016.

Pentru a fi eligibil, un utilizator trebuie să completeze ID-ul de la NetBet și adresa de e-mail folosită la înregistrarea pe NetBet.ro în câmpul dedicat (ultimul din chestionar).

Pentru a putea câștiga un freebet, un utilizator trebuie să aibă un cont NetBet Sport activ în care să fi efectuat minim un depozit în bani reali.

Răspunsurile postate după termenul limită nu vor intra în extragere. Răspunsurile multiple vor fi descalificate.

Câștigătorii vor fi anunțați pe această pagină în data de marți, 7 iunie 2016.

Sunt cel mult 10 premii Freebet a câte 10 RON fiecare.

Dacă sunt mai mult de 10 răspunsuri, câștigătorii freebet-urilor vor fi desemnați printr-o extragere efectuată cu ajutorul siteului random.org.

Conturile câștigătoare vor fi creditate în termen de 72 de ore, doar după validarea informațiilor.

Freebetul de 10 RON e creditat în balanța de Sport a jucătorilor. Cota minimă pentru a paria freebetul este de 1,6. Se pot plasa doar pariuri simple, cu un eveniment pe bilet. Se acceptă inclusiv pariuri de tipul Moneyline, Handicap, Peste/Sub, cu condiția să respecte cota minimă de 1,6. Freebetul este valabil timp de maxim 8 zile de la data creditării. Valoarea freebet-ului poate fi pariată o singură dată, nu poate fi împărțită în mai multe pariuri. Dacă pariul plasat este câștigat, jucatorul va primi profitul (câștiguri totale – valoarea freebetului).

Se aplică termenii și condițiile generale NetBet.