NetBet Blog Romania

Avancronică Rusia – Slovacia: ECHIPE PROBABILE, ANALIZĂ, PROMOȚII EXCLUSIVE

rusia-slovacia

Context

A doua etapă a grupelor începe cu meciul Rusia – Slovacia, o întâlnire importantă care ar putea chiar să trimită acasă oricare dintre reprezentative. Rușii au un punct luat cu Anglia, dar și un ultimatum pentru deranjul provocat de fani. Dacă suporterii lor își dau iar în petec, este foarte posibil să vedem o excludere din competiție, o decizie istorică și radicală. Pe de altă parte, Slovacia are propriile griji. Învinși de Țara Galilor în primul meci, băieții pregătiți de Ján Kozák trebuie să iasă la atac și să forțeze victoria, altfel șansele lor pentru a evita eliminarea rămân doar teoretice.

Arbitri

Central: Damir Skomina (SVN). Asistenți: Jure Praprotnik (SVN), Robert Vukan (SVN). Asistenți de careu: Matej Jug (SVN), Slavko Vinčić (SVN). Rezervă: Jonas Eriksson (SWE)

 Palmares direct

Rusia și Slovacia au stiluri oarecum apropiate de joc, drept dovadă că în ultimii 16 ani, în 6 partide directe, s-au înregistrat două victorii ale rușilor, una a slovacilor și trei egaluri. Toate rezultatele au fost la limită, înregistrându-se de două ori 1-1, o dată 0-0, și 1-0 în victoriile menționate.

Ultima confruntare directă a fost un amical în 2014, încheiat cu 1-0 pentru Rusia.

Forma de moment

Cu un punct smuls Angliei în ultimele minute, rușii au un moral bun și o victorie le-ar asigura în mare măsură calificarea în faza eliminatorie. De cealaltă parte, slovacii au arătat ca o echipă lipsită de formă, care s-a luptat doar să egaleze Țara Galilor pe tabelă. Au avut posesie, au pasat mai mult, dar fără succes, de-a latul terenului, în ciuda starului Marek Hamsik avut în atac.

Rusia: DDLLWL

Slovacia: LDWWDD

Echipe probabile

Rusia (4-2-3-1): Akinfeev – Smolnikov, Ignashevich, Berezutski, Shchennikov – Smolov, Neustaedter – Kokorin, Shirokov, Shatov – Dzyuba

Slovacia (4-2-3-1): Kozacik – Pekarik, Skrtel, Durica, Svento – Hrosovsky, Kucka – Mak, Hamsik, Weiss – Nemec

Cheia meciului

Slovacia trebuie să atace și își pune toate speranțele într-un jucător imprevizibil, extrem de talentat, dar capricios pe măsură: Marek Hamsik. Rușii știu asta și vor pune paznici mulți în jurul mijlocașului de la Napoli, așa cum au făcut-o și în confruntările precedente, blocându-l de cele mai multe ori cu succes.

Informații utile

Slovacia nu a mai înscris împotriva Rusiei de 243 de minute.

Rusia are o singură victorie în ultimele șase partide jucate.

Trei din ultimele patru goluri marcate de Rusia la un campionat european s-au produs în ultimele 11 minute ale meciului.

Cote NetBet

Albania Egal Elveția
2,30 3,20 3,35

 

Promoții exclusive NetBet

Mergi la finală cu un avion privat!

Îți dublăm câștigurile dacă echipa ta câștigă din urmă sau îți rambursăm pariul dacă favorita ta te dezamăgește după ce a condus!

 

Exit mobile version