NetBet Blog Romania

Avancronică Ucraina – Irlanda de Nord: Echipe probabile, analiză, promoții exclusive

ucraina-irlanda-de-nord-preview

Context

A doua etapă a grupelor le găsește pe Ucraina și Irlanda de Nord fără puncte în grupa C. Ambele au pierdut meciurile inaugurale cu Germania, respectiv Polonia, iar confruntarea de azi ar putea fi decisivă, deoarece o înfrângere pentru oricare ne-ar face să știm, foarte probabil, prima eliminată a acestui turneu final.

Deși nu este exclus un rezultat de egalitate, am spune că Ucraina este marea favorită de azi, dacă ne amintim cât s-a chinuit Germania să câștige acum câteva zile și modul lejer în care și-au creat esticii ocazii.

Arbitri:

Central: Pavel Královec (CZE). Asistenți: Roman Slyško (SVK), Tomáš Mokrusch (CZE). Asistenți de careu: Petr Ardeleanu (CZE), Michal Paták (CZE). Rezervă: Tasos Sidiropoulos (GRE)

Palmares direct

Cele două naționale s-au întâlnit de patru ori până acum. Ucraina are două victorii în 1996 și 1997 în preliminariile mondialului, iar în 2002 și 2003 s-au duelat în preliminariile Euro și ambele meciuri s-au terminat 0-0.

Forma de moment

Ucraina traversează o perioadă bună cu patru victorii în ultimele cinci partide, dar Irlanda de Nord este o nucă foarte tare care pierde cu mare dificultate, drept dovadă că a fost învinsă doar de Polonia în ultimele șase jocuri.

Ucraina: ÎVVVVE

Irlanda de Nord: ÎEVVEV

(cel mai recent rezultat la stânga)

Echipe probabile

Ucraina (4-4-1-1): Pyatov – Fedetskiy, Khacheridi, Rakitskiy, Shevchuk – Yarmolenko, Sydorchuk, Stepanenko, Konoplyanka – Zozulya – Kovalenko

Irlanda de Nord (4-4-2): McGovern – McLaughlin, Cathcart, Evans, McAuley – Ferguson, Dallas, Davis, Norwood – Lafferty, Washington

Cheia meciului

Dacă nu cumva au terminat resursele fizice (puțin probabil), extremele Yarmolenko și Konoplyanka, dar și în general oamenii de atac ai Ucrainei, ar trebui să creeze multe șanse de gol pe care să le fructifice în mai mică sau mai mare măsură.

Informații utile

Nici Ucraina, nici Irlanda de Nord nu au trecut vreodată de grupe la un Euro. De fapt, doar Ucraina a mai jucat la Euro, în 2012, când a fost gazdă.

Irlanda de Nord s-a calificat la Euro după ce a câștigat grupa preliminară în care s-a aflat și România.

În meciul cu Germania, Ucraina a tras 7 șuturi la poartă și 3 pe poartă. Irlanda de Nord a reușit cu Polonia doar 2 șuturi la poartă și 1 pe spațiul porții.

 

Cote NetBet

Ucraina Egal Irlanda de Nord
1,62 3,65 6,40

 

Promoții exclusive NetBet

Mergi la finală cu un avion privat!

Îți dublăm câștigurile dacă echipa ta câștigă din urmă sau îți rambursăm pariul dacă favorita ta te dezamăgește după ce a condus!

 

Exit mobile version