belgia-irlanda

Context

Lotul de supervedete al Belgiei a dezamăgit la Mondiale, acum doi ani. Apoi a dezamăgit la european, în primul meci cu Italia, în urmă cu câteva zile. Toată lumea fotbalului încă așteaptă de la ei să se ridice la cel mai înalt nivel și să confirme poziția avută în clasamentul internațional. Meciul cu Irlanda va fi o nouă oportunitate, dar probabil că nu va fi simplu. Din victime sigure considerate la început, irlandezii au făcut egal cu Suedia lui Ibrahimovic și au dominat partida, fiind ghinioniști să își înscrie atunci un autogol.

Arbitri:

Central: Cüneyt Çakır (TUR). Asistenți: Bahattin Duran (TUR), Tarik Ongun (TUR). Asistenți de careu: Tamás Bognar (HUN), Ádám Farkas (HUN). Rezervă: Benoit Bastien (FRA)

Palmares direct

Belgia a câștigat cinci din 13 partide directe, Irlanda are 3 victorii, iar restul de 5 meciuri s-au terminat la egalitate.

Forma de moment

Irlanda este o echipă care pierde foarte greu, dar și câștigă cam la fel de greu. Belgia este mai consistentă în privința rezultatelor, dar nu suficient de mult.

Belgia: ÎVEVÎV

Irlanda: EÎEEVV

(cel mai recent rezultat la stânga)

Echipe probabile

Belgia (4-2-3-1): Courtois – Ciman, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Witsel, Naingolan – Hazard, De Bruyne, Mertens – Lukaku

Irlanda (4-5-1): Randolph – Coleman, O’Shea, Clark, Brady – Hendrick, Whelan, McCarthy, McClean, Hoolahan – Long

Informații utile

Belgia este neînvinsă în ultimele șase partide cu Irlanda, câștigând însă doar două din aceste jocuri. Alte patru s-au terminat la egalitate.

Eden Hazard a ajuns la 458 de minute jucate fără să înscrie la un turneu final, inclusiv Mondial, nu numai Euro.

Belgia a pierdut șase din ultimele opt jocuri la Euro, inclusiv ultimele trei la scor de 0-2.

Emile Mpenza este ultimul jucător care a marcat pentru Belgia la un Euro. Se întâmpla în 2000, împotriva Suediei.

 

 

Cote NetBet

Belgia Egal Irlanda
1,83 3,35 5,05

Promoții exclusive NetBet

Mergi la finală cu un avion privat!

Îți dublăm câștigurile dacă echipa ta câștigă din urmă sau îți rambursăm pariul dacă favorita ta te dezamăgește după ce a condus!

 belgia-irlanda