zodiac horoscop pariori

Planeta Venus intră în casa Balanței, Mercur în retrograd ne determină să facem greșeli elementare, de exemplu pierdem din vedere lucruri evidente, dar până la urmă totul va fi bine. Este o perioadă bună în ansamblu, dar să vedem ce rezervă astrele pentru fiecare zodie.

Berbec

Te vei încăpățâna să joci în această săptămână pe partide internaționale, pe meciuri din campionate mai puțin cunoscute sau chiar din ligi inferioare. Informații insuficiente, detalii lipsă, surprizele mai dese decât te-ai aștepta, toate acestea te-ar putea face să iei anumite decizii riscante.

Din fericire, o vei scoate la capăt cu bine. Numai tu știi cum reușești, dar până la urmă îți va ieși ceva-ceva și la pariuri.

Competiția favorabilă: US Open

Taur

Această săptămână este foarte puternică din punct de vedere emoțional. Revin amintiri legate de succese și insuccese avute cu pariuri pe echipele naționale, vei simți nevoia de revanșă, iar asta te va motiva să studiezi cu atenție pariurile disponibile. De data aceasta, de preferință înainte de a plasa biletele dorite. O schimbare în avantajul tău.

Competiția favorabilă: preliminarii World Cup

Gemeni

Zilele următoare îți vor aduce în jur lucruri noi, care nu fac parte din cotidian. Pofta de viață și nevoia de adrenalină vor fi mai prezente ca oricând, noroc că ai destule rezerve de energie pentru a face față provocărilor. Cel mai important pariu va fi făcut cu sufletul, nu cu mintea, și va fi pe un meci la care vei participa mai mult decât de obicei. Fie te vei găsi în tribune strigând alături de alți fani, fie în fața unui televizor, pe o terasă cu prietenii.

Competiția favorabilă: meciurile internaționale din această săptămână.

Rac

Gândește de două ori, taie o dată. Vorba asta ți se potrivește de minune, dar în aceste zile nu va fi suficient ca să te ferească de necazuri. Mercur retrograd te afectează cel mai mult – da, de ce tu? – și vei avea bătăi de cap cu tot ce te înconjoară. Din fericire, necazurile tind să se concentreze la serviciu, astfel că acasă va fi mai liniște și vei putea să te bucuri chiar și de mici succese la pariuri, dar rămâi la sporturile și ligile cunoscute.

Competiții favorabile: partidele rămase în Liga 1 și tenisul de la US Open.

Leu

Ar fi trebuit să încasezi niște bani în această perioadă. Fie să îți restituie cineva un împrumut, fie să primești un salariu, un comision. Dar este puțin probabil să se întâmple asta. Plățile către tine vor fi amânate și te va deranja acest lucru. Pe de altă parte, inventivitatea ta va fi pusă la încercare și vei găsi noi idei de a face bani – pariurile îți spun ceva? Te vei ghida spre evenimentele sportive de top și ai șanse bune să prinzi o combinație la cotă mare, astfel încât să îți asiguri un venit pentru perioada următoare.

Competiții favorabile: preliminariile World Cup, Liga a 2-a din România.

Fecioară

Cu Soarele, cu Jupiter și acum cu Venus de partea ta, se anunță o perioadă tare bună pentru prima jumătate a lunii septembrie. Se întrevăd cadouri pentru tine și pentru cei din jur, multe oportunități, vei redescoperi oameni dragi din trecut, vei găsi prieteni noi, vei vedea noi oportunități și până la urmă succesul ar trebui să vină pe toate planurile. La pariuri nu te hazarda prea mult, știi ce se întâmplă când forțezi norocul… cât timp vei juca pe cote realiste, vei avea de câștigat.

Competiții favorabile: US Open, preliminarii World Cup.

Balanță

Faptul că poți să vezi și să analizezi cu sânge rece toate fețele unei probleme este un avantaj major în această perioadă. Acolo unde alții vor greși – vezi berbecii – tu vei reuși să dejoci răspunsurile, rezultatele, cotele. Biletele tale vor avea o mare doză de adevăr, vor avea o mare șansă de reușită. Cu banii pe care i-ai putea câștiga în această săptămână ai putea să faci o rezervare la un hotel de lux pentru a sărbători apropiata zi de naștere.

Competiții favorabile: Major League Soccer.

Scorpion

Lucrurile merg teribil de bine pentru tine în plan social. Prieteni vechi reapar în viața ta, poate chiar te vei îndrăgosti și vei trăi o poveste de iubire memorabilă. Agitația te va face să uiți o parte din treburile avute, vei cheltui mai mult decât de obicei și vei încerca să îți refaci bugetul la pariuri. Însă atenție! Nu juca aiurea, la plesneală, pentru că norocul nu va ține morțiș să îți fie alături în zilele următoare.

Competiții favorabile: meciuri din campionatele interne, Liga 1 sau Liga 2.

Săgetător

Marte este în zodia ta până spre sfârșitul lunii septembrie și asta se vede. Ai energie din plin, labirintul cotelor pare o carte deschisă care așteaptă să fie citită, reușești să impresionezi în mai tot ce faci, dar iar vei avea tendința să îți asumi prea multe riscuri. Dacă depășești limita, vei plăti pe mai multe planuri.

Competiții favorabile: amicalele internaționale.

Capricorn

Întreruperea campionatelor pentru partidele internaționale este exact ceea ce aveai nevoie. Simțeai că trebuie să ieși din rutina pariurilor obișnuite, iar pauza vine la momentul potrivit. Un nou scenariu te va face să aprofundezi noi pariuri, pe noi campionate sau chiar sporturi alternative. O distanțare de fotbal nu îți strică și ai putea regăsi succesul acolo unde nu te așteptai să se ascundă.

Competiții favorabile: Baseball și US Open.

Vărsător

S-ar putea să ai o săptămână tare ocupată. Unii prieteni țin morțiș să vă vedeți și să mergeți undeva să urmăriți meciurile programate în preliminariile Mondialului. Este ocazia perfectă să fii din nou în centrul atenției, să le arăți cât de bine stăpânești domeniul sportului și al pariurilor, să oferi informații și să lansezi dezbateri, ca întotdeauna.

Competiții favorabile: amicale internaționale și preliminarii World Cup.

Pești

Te bucuri de momente foarte plăcute alături de persoanele din prezentul tău, iar cele din trecutul tău reapar, dar fără să facă valuri mari. Traversezi o perioadă în care banii par să se facă mai ușor decât altă dată, pariurile disponibile pe meciurile echipelor preferate vor fi ușor de intuit, câștigurile s-ar putea să crească, dar și cheltuielile la fel.

Competiții favorabile: US Open, preliminarii World Cup.