Football Generic

Uite care este echipa engleză cu baza de fani cea mai răspândită în lume, conform PremierLeagueOfNations.com

02-premierleagueofnations-50d4c2f9026727f161339722efa1104c735d59a1484c7855b8bf7b3066ee8a21

Cel mai popular, cel mai vizionat, cel mai scump și cel mai atractiv campionat de fotbal din lume în acest moment este, fără doar și poate, Premier League. Spectacolul are loc atât în iarbă, cât și în strategiile financiare care mai de care mai trăznite. Toată vorbăria și agitația îi determină pe microbiștii din întreaga lume să susțină un club sau altul. Manchester United, Arsenal, Liverpool, Chelsea sau Manchester City se bucură fiecare de milioane de fani în toate părțile,  iar siteul PremierLeagueOfNations.com își propune să realizeze un top actualizat al celor mai populare cluburi britanice pe Twitter, atât ca număr de urmăritori, cât și ca diversitate.

Surprinzător pentru mulți, în urma acestei aplicații reiese că Tottenham Hotspur este cel mai cosmopolit club din Anglia, cu o bază de fani de aproape 1,6 milioane de urmăritori pe Twitter distribuiți în 214 țări. Spurs detronează la acest capitol mai celebrele sale rivale, dar la numărul total de urmăritori rămâne mult în urma rivalelor sale, în frunte cu liderul United (8,49 milioane de fani).

03-premierleagueofnations-2762014f17dc215813f869ffaa02cb8712bf58cb7f3fbe3e712fd0ddde647da5

„Premier League a Națiunilor evidențiează multiculturalismul sportivilor și suporterilor Premier League. Competiția are urmăritori în întreaga lume și rețelele de socializare sunt un factor de inflență majoră asupra modului în care se vorbește despre ligă. Pentru a descoperi care echipă are suporterii cu cea mai mare diversitate etnică am utilizat un API Twitter pentru a analiza toți utilizatorii care urmăresc conturile oficiale ale echipelor din Premier League pe Twitter. Astfel am aflat detaliile despre locația urmăritorilor și le-am introdus într-un geo-coder pentru a descoperi de unde provin. Aceste informații au fost apoi introduse pe hartă ca puncte, cu dimensiuni variabile în funcție de numărul utilizatorilor din acea locație”, se arată într-un comunicat de presă postat pe premierleagueofnations.com.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.