NetBet Blog Romania

Cine va fi cel mai bun jucator al Stelei in etapa a 7-a?

Steaua joaca in acest weekend cu Astra si se anunta un duel extrem de interesant, unul care va continua duelul direct al celor doua pretendente la campionat. NetBet, sponsor oficial Steaua, ii provoaca pe fanii clubului bucurestean sa isi testeze inspiratia, prezicand printr-un vot numele fotbalistului care va decide partida.

Toti cei care voteaza pot sa si castige un freebet in valoare de 20 de lei, iar pentru a intra in concurs trebuie doar sa isi scrie ID-ul avut la NetBet in comentariile acestui blog sau pe postarea dedicata de pe pagina de Facebook NetBet Romania. Sunt maxim 15 freebeturi disponibile.

Dacă nu ai un cont NetBet, poți să deschizi unul în câteva clipe prin acest link: http://nbet.co/inreg1

Termeni și condiții:

Pentru a participa în promoție, utilizatorii trebuie să aibă minim 18 ani împliniți. Pentru a putea primi un freebet, un utilizator trebuie să aibă un cont NetBet Sport. Noii utilizatori pot să deschidă un cont la această adresă: http://nbet.co/inreg1. Termenul limită de răspuns este 11 septembrie 2016, ora 20:29. Comentariile postate și conturile create după termenul limită nu vor fi luate în considerare în această ofertă. Utilizatorii care vor posta răspunsuri multiple vor fi descalificați. Conturile care au atins limita maximă de bonusuri nu sunt eligibile pentru promoție. Câștigătorii vor fi desemnați printr-o extragere efectuată cu random.org. Câștigătorii vor fi anunțați printr-un update pe blogul NetBet. Lista finală a câștigătorilor va fi publicată pe blogul NetBet România. Sunt în total 15 de premii constând în FREEBET-uri de câte 20 RON. Cota minimă pentru a paria freebetul este de 2.00. Se pot plasa doar pariuri simple sau cu o singură combinație. Se acceptă inclusiv pariuri de tipul Moneyline, Handicap, Peste/Sub, cu condiția să respecte cota minimă de 2.00. Freebetul este valabil timp de maxim 14 zile de la data creditării; Valoarea freebet-ului poate fi pariată o singură dată, nu poate fi împărțită în mai multe pariuri; Dacă pariul plasat este câștigat, jucatorul va primi profitul (câștiguri totale – valoarea freebetului). NetBet își rezervă dreptul de a modifica sau anula această promoție în orice moment. Se aplică termenii și condițiile generale NetBet.

Exit mobile version