ceegc-gaming-awards

Budapesta a găzduit în această săptămână Central and Eastern European Gaming Conference (CEEGC), eveniment în cadrul căruia NetBet.ro a fost desemnat “Cel mai bun operator în pariuri sportive online” din Europa de Est.

Distincția vine să confirme eforturile continue depuse pentru îmbunătățirea platformei și pentru perfecționarea serviciilor oferite. Siteul nostru are o  istorie de peste 10 ani pe această piață și are licențe de operare în țări precum Franța, Anglia, Spania, Italia, Belgia și Malta, adresându-se jucătorilor din piețele reglementate. NetBet a fost prima companie de gaming care să obțină licența în România, intrând pe o piață foarte dinamică, alături de alte companii prestigioase la nivel global, dar și operatori locali. Titlul confirmă o dinamica foarte mare a companiei, iar în România este deja un brand consacrat, având un parteneriat de imagine pe termen lung cu echipa Steaua București, cel mai mare club de fotbal din țară. De altfel, tricourile roș-albaștrilor poartă logo-ul NetBet pe spatele tricourilor în meciurile din Liga 1, Cupa României și Cupa Ligii.

CEEGC a strâns la un loc mulți reprezentanți de pe piața jocurilor de noroc central și est-europeană. Operatori, autorități de reglementare din toate țările, furnizori de software, investitori, consultanți sau jurnaliști au fost prezenți în Budapesta cu această ocazie.

Trofeul este important nu numai pentru NetBet, ci și pentru piața românească. Pariurile sportive sunt de departe cea mai consistentă verticală a gamblingului global și, cu acest trofeu, NetBet România își marchează un teritoriu semnificativ pe harta lumii, punând România în topul centrului și estului Europei în acest domeniu.

Acesta nu este primul trofeu câștigat de NetBet. În decembrie 2015, operatorul a primit titlul de „Cel mai bun site în relația cu clienții”, în cadrul Galei Premiilor Industriei de Gambling organizată de revista Casino Life & Business Magazine.

România a avut o prezență substanțială și remarcabilă la cea mai importantă conferință anuală a gamblingului est și central european, impunându-se ca o voce internațională sonoră în acest domeniu atât de disputat. În cadrul festivității de acordare a premiilor, s-au mai oferit distincții și pentru cel mai bun operator de cazinou, cel mai bun furnizor de plăți, cel mai bun furnizor de soluții pentru pariuri, cel mai bun furnizor de soluții pentru cazino și alte premii relevante pentru industrie.