Comunitate

NetBet a câștigat titlul de Cel mai bun operator de pariuri online din Estul Europei

ceegc-gaming-awards

Budapesta a găzduit în această săptămână Central and Eastern European Gaming Conference (CEEGC), eveniment în cadrul căruia NetBet.ro a fost desemnat “Cel mai bun operator în pariuri sportive online” din Europa de Est.

Distincția vine să confirme eforturile continue depuse pentru îmbunătățirea platformei și pentru perfecționarea serviciilor oferite. Siteul nostru are o  istorie de peste 10 ani pe această piață și are licențe de operare în țări precum Franța, Anglia, Spania, Italia, Belgia și Malta, adresându-se jucătorilor din piețele reglementate. NetBet a fost prima companie de gaming care să obțină licența în România, intrând pe o piață foarte dinamică, alături de alte companii prestigioase la nivel global, dar și operatori locali. Titlul confirmă o dinamica foarte mare a companiei, iar în România este deja un brand consacrat, având un parteneriat de imagine pe termen lung cu echipa Steaua București, cel mai mare club de fotbal din țară. De altfel, tricourile roș-albaștrilor poartă logo-ul NetBet pe spatele tricourilor în meciurile din Liga 1, Cupa României și Cupa Ligii.

CEEGC a strâns la un loc mulți reprezentanți de pe piața jocurilor de noroc central și est-europeană. Operatori, autorități de reglementare din toate țările, furnizori de software, investitori, consultanți sau jurnaliști au fost prezenți în Budapesta cu această ocazie.

Trofeul este important nu numai pentru NetBet, ci și pentru piața românească. Pariurile sportive sunt de departe cea mai consistentă verticală a gamblingului global și, cu acest trofeu, NetBet România își marchează un teritoriu semnificativ pe harta lumii, punând România în topul centrului și estului Europei în acest domeniu.

Acesta nu este primul trofeu câștigat de NetBet. În decembrie 2015, operatorul a primit titlul de „Cel mai bun site în relația cu clienții”, în cadrul Galei Premiilor Industriei de Gambling organizată de revista Casino Life & Business Magazine.

România a avut o prezență substanțială și remarcabilă la cea mai importantă conferință anuală a gamblingului est și central european, impunându-se ca o voce internațională sonoră în acest domeniu atât de disputat. În cadrul festivității de acordare a premiilor, s-au mai oferit distincții și pentru cel mai bun operator de cazinou, cel mai bun furnizor de plăți, cel mai bun furnizor de soluții pentru pariuri, cel mai bun furnizor de soluții pentru cazino și alte premii relevante pentru industrie.

Tags

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.