rick-boldrin-jucatorul-lunii-la-steaua

Venit la mijlocul lunii august în echipa Stelei, Rick Boldrin a devenit imediat favoritul tribunei și cel mai important jucător din echipă, așa reiese din sondajul NetBet propus în urmă cu câteva zile. Mijlocașul a și dovedit încă de la început valoarea sa, având evoluții impresionante, cu multiple goluri decisive, asisturi sau evoluții lăudabile atât în campionat, cât și în grupele Europa League.

Prestația lui, jocul plăcut ochiului, a făcut rapid prozeliți, drept dovadă că din 717 voturi în sondajul nostru, cei mai mulți fani l-au ales pe Rick drept cel mai bun fotbalist stelist în septembrie 2016. Boldrin a avut 29% din voturi, iar lupta pentru prima poziție a fost mult mai strânsă decât am fi crezut.

Pe locul al doilea s-a clasat fundașul Gabi Tamaș cu 26% din voturi, un jucător determinant care și-a făcut treaba cu exactitate acolo unde a fost așezat în teren, iar roadele se văd deja: Steaua are cea mai bună apărare din campionatul intern.

Sigur, Tamaș trebuie să împartă meritele inclusiv cu portarul Florin Niță, al treilea în topul preferințelor fanilor, cu 21%.

Acestea fiind spuse, sondajul nostru nu ar fi complet dacă nu am avea lista câștigătorilor. Îți amintești că 20 de respondenți urmau să primească un freebet de 20 de lei? Iată-i pe câștigători, conform extragerii de pe random.org: alexica15th, bardasel, C0stin25, Costele, costin94v, Cretug, criis23, danoltean1993, DavidNr1, everlastcosmin, faneuro, florin275, ionutcostreie, Jantaadrian, lucianiordache, Ostrich87, pomicultoru, pumbal6, sasmircea94, Valy70s.

Felicitări tuturor câștigătorilor, mult succes la pariuri tuturor microbiștilor!