zodiac horoscop pariori

Soarele intră în zodia Scorpionului și toată lumea va avea o săptămână mai intensă, mai pasională. Nu e de mirare, cu atâtea meciuri rezervate în fiecare zi a calendarului, în atâtea competiții, pe mai toate continentele.

Berbec

Partea financiară te va interesa mai ales la ore târzii, seara, când ești acasă. Cam atunci când se vor juca meciurile din Champions League sau Europa League. Știi tu ce știi și, atâta timp cât vei rămâne cu picioarele pe pământ, vei putea profita de intuiția proverbială, de bagajul de cunoștințe, dar și de noroc.

Competiții favorabile: cupele europene.

Taur

De marți, Venus se întoarce în casa banilor pentru tauri. Nativii zodiei se pot aștepta la câștiguri financiare semnificative, mai ales pe termen scurt. Poate fi vorba de o primă la serviciu sau vreo formă de bonus. De ce nu, chiar la pariuri. Am spus cuvântul magic, nu-i așa? Ochii în patru după oferte speciale, atenție la detalii și succesul nu te va ocoli în următoarele zile.

Competiții favorabile: La Liga, Liga 1

Gemeni

Vremuri tulburi te-așteaptă, prietene născut în gemeni. Te vei zbate toată săptămâna doar pentru a vedea la final că, probabil, ai rămas tot la zero. Vei fi mereu aproape de victorie, dar ceva imprevizibil – un penalty, o eliminare – va sta în calea succesului tău la pariuri. Forțele astrelor se vor diminua în weekend, dar tensiunea financiară va rămâne prezentă. Partea bună? Perioada asta te va motiva pentru viitor.

Competiții favorabile: Bundesliga, Serie A

Rac

Chiar dacă nu se întrevăd zile tocmai norocoase, asta nu înseamnă că nu pot fi profitabile. În această săptămână vei descoperi că, urmându-ți instinctul, vei putea să intuiești de mai multe ori rezultatele corecte ale partidelor din weekendul viitor.

Competiții favorabile: Liga 1, Premier League

Leu

Agitat plan financiar ți se întrevede în această săptămână, dar nu neapărat în acord cu veniturile tale. Totuși, ghinionul nu pare să joace un rol mare, așa că puțin discernământ, puțină intuiție și chiar curaj te-ar putea ajuta să îți rotunjești încasările la pariuri.

Competiții favorabile: Champions League, Premier League

Fecioară

Este momentul acela când realizezi că se apropie sfârșitul anului, dar tu ești la turație maximă în tot ce faci. Nu este de mirare. Soarele și Mercur te ajută să găsești soluțiile și căile potrivite pentru proiectele în care te implici, iar Jupiter, frumosul Jupiter, îți insuflă tot norocul din lume. Și nu pentru o zi sau două, ci taman până în 2017!

Competiții favorabile: Europa League, Ligue 1

Balanță

Parada planetelor. Așa ar putea fi numită săptămâna asta în casa banilor pentru tine. Venus pleacă, Soarele și Mercur sunt în trecere, Luna își face și ea de cap. Îți va fi greu să te poziționezi undeva din punct de vedere financiar. Cel mai probabil, la fel vor circula și banii prin conturile tale, inclusiv în conturile de pariuri online. Dacă te vei alege cu ceva, depinde doar de tine, dar în general ai o vedere bună de ansamblu, deci sunt șanse destule să ieși pe plus din această săptămână.

Competiții favorabile: Bundesliga, Liga 1

Scorpion

Venus revine în prim-plan din această săptămână și te va ajuta să descoperi noi oportunități, să începi un capitol în care vei putea găsi drumul spre succes financiar. Vei participa mai mult decât de obicei la activitățile de zi cu zi și vei avea o contribuție importantă în orice vei face. Vei simți influența lui Venus și vei avea mare încredere în opiniile proprii. Poate prea mare. Nu ar fi rău să asculți și sfaturile altora. Știi un tipster bun?

Competiții favorabile: Premier League, Europa League

Săgetător

Potențialul pentru un succes major a fost acolo săptămâna trecută și încă este pentru alte câteva zile. Poate chiar ai reușit să îl fructifici și să dai lovitura. Marte înapoi în casa banilor, combinat cu războinicul Pluto? Conjunctura asta ți-a încărcat cu siguranță bateriile și acum ai energie să vânezi marele premiu, să primești așa cum trebuie marea răsplată sau să te bucuri deja de succes.

Competiții favorabile: Champions League, Europa League

Capricorn

Dacă în timpul săptămânii te preocupă mai ales problemele profesionale, abia în weekend te vei concentra mai mult pe metode alternative de câștig și se va activa simțul tău financiar. Deși ți-ar prinde bine un dram de noroc, nu îți pune mari speranțe în el. Dacă joci la pariuri, bazează-te mai bine pe părerile tale, pe analizele detaliate pe care numai tu știi să le faci.

Competiții favorabile: Serie A, La Liga

Vărsător

Luna ți-a aprins beculețele de câteva zile și deja îți trec prin minte tot felul de planuri și sisteme de pariuri. Pauza competițională luată săptămâna trecută de mai toate campionatele te-a făcut să vezi cu alți ochi multe ligi, să analizezi mai bine ce se întâmplă cu unele echipe și acum ești gata să capitalizezi pe seama noilor tale convingeri.

Competiții favorabile: Europa League, Serie A

Pești

După cum par să stea astrele, te așteaptă un weekend foarte agitat din punct de vedere al banilor. E de bine, nu te speria. Ar trebui să încasezi o sumă importantă – fie neașteptată, un câștig sau un premiu, fie programată, venită la timp. Numai că știi prea bine, banii sunt doar un mijloc prin care îți asiguri adevăratele necesități. Vorbim de un weekend la shopping unde să cheltui ce tocmai ai încasat?

Competiții favorabile: Champions League, Liga 1