steaua-bucurie

Europa League revine în atenția românilor joi seara, când Steaua București găzduiește pe teren propriu echipa FC Zurich în a treia rundă a grupei L. Teoretic, roș-albaștrii ar trebui să se impună fără probleme, însă Steaua vine după o perioadă foarte gri, pierzând în doar câteva săptămâni cu CFR și Gaz Metan pe Arena Națională.

Steaua este neînvinsă pe teren propriu în cinci meciuri cu echipe din Elveția, câștigând de 3 ori și remizând de 2 ori.

În schimb, în cele cinci meciuri europene jucate până acum în deplasare, Zurich a pierdut de patru ori și a obținut un egal.

steaua-zurich-pariu-sigur

Zurich, echipă retrogradată în liga a doua elvețiană și ajunsă în europa datorită cupei interne, nu avea nicio speranță la start, dar a complicat teribil calculele grupei când a reușit să câștige cu Osmanlispor în runda precedentă. Nu că ar fi rău pentru Steaua, din contră, românii ar putea profita indirect de acel meci. Dar pentru asta, fotbaliștii lui Reghe cam au nevoie de 6 puncte din 6 cu Zurich.

Elvețienii au pierdut un singur meci în acest sezon, în deplasare la Villarreal. În rest, în competițiile interne defilează spre o promovare și au reușit să înscrie în absolut toate partidele jucate din iulie până acum.

Echipe probabile și informații despre loturi

Principalul motiv pentru care Steaua a avut sincope este multitudinea de jucători accidentați mai ales în defensivă. Moke, Achim, Pintilii și Filip au în continuare probleme medicale, Mitrea a căzut în dizgrație, Enache este suspendat, iar vârful Tănase va reveni abia în 2017 pe teren.

Pe de altă parte, nici Zurich nu îi va avea pe Bangura, Brecher și Sadiku, dar aceștia au lipsit și în runda precedentă cu Osmanlispor.

Steaua: Niță – Jakolis, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Muniru, Bourceanu – Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic

Zurich: Vanins – Brunner, Nef, Kecojevic, Voser – Sarr, Yapi – Kone, Buff, Schoenbaechler – Cavusevic

Cote NetBet

 

Steaua X Zurich
1.86 3.40 4.30

Peste/Sub 2,5 goluri: 2,15/1,58

Rick Boldrin să marcheze cel puțin un gol: 4,20

Notă: cotele pot suferi modificări ulterioare.

____

Partida Steaua – FC Zurich se dispută joi, 20 octombrie 2016, la ora 20:00, pe Arena Națională. Partida va putea fi urmărită în direct pe postul ProTV.

steaua-zurich-pariu-sigur