Basic RGB

 

Ne așteaptă o nouă săptămână agitată, cu multă adrenalină. De luni până duminică, sunt meciuri cât vezi cu ochii în mai toate țările. Peste tot se dispută etape de Cupă sau etape intermediare și nu este de mirare că Horoscopul prevede multe momente imprevizibile în plan financiar și în zona norocului. Nebunia este amplificată și de unghiul rar de 90 de grade în care se vor dispune Marte și Uranus spre sfârșit de săptămână, vineri și sâmbătă. Depinde de la zodie la zodie modul în care va fi folosit acest surplus de energie: va fi un lucru benefic sau nu? Să vedem mai jos!

Berbec

Dacă primele zile ale săptămânii vor părea confuze și vei avea un sentiment de dezorientare, de miercuri încolo Mercur revine în casa banilor și ambiția ta va fi dublată de decizii inteligente. Roata se va întoarce și, față de săptămâna trecută, vei vedea cu ochii tăi ce înseamnă să câștigi la pariuri. Dar va fi important și să știi cât să te întinzi. Nu îți asuma riscuri mai mari doar pentru că ești „în formă” și nu încerca să dublezi chiar tot profitul pe un pariu live.

Competiții favorabile: Turneul Campioanelor la Tenis, Bundesliga

Taur

Pentru tine, săptămâna asta este un moment de reflexie. Îți vei aminti de planurile făcute la începutul anului, de calculele financiare și rezoluțiile stabilite, pregătindu-te deja pentru 2017. Totuși, nu te dedica total acestor idei, mai sunt multe zile până atunci și poți profita de conjuncturi favorabile în mai multe situații, inclusiv în weekend.

Competiții favorabile: Premier League, Ligue 1

Gemeni

Săptămâna trecută, ai simțit din plin impactul dintre Pluto și Marte, dar efectele continuă să se propage. Dacă prima planetă te va ajuta pe termen lung să obții stabilitatea financiară, cealaltă a tot forțat norocul, dar nu neapărat cu succes până acum. Mijlocul de săptămână înseamnă și concentrare maximă, atenție sporită, așa că atunci ar trebui să dai și lovitura la pariuri.

Competiții favorabile: Cupa României, Cupa Ligii Angliei (EFL)

Rac

S-ar putea să ai parte de ceva surprize financiare neplăcute, să alegi fix meciurile cu surprize majore care să îți facă biletul inutil. Dar nu uita că ghinionul are mai multe fețe și, poate, dimpotrivă, nu vei avea destulă încredere în selecțiile pe care, altfel, le-ai fi câștigat, dacă ai fi pus ceva pe ele. Cert este că te așteaptă o săptămână imprevizibilă. Succes!

Competiții favorabile: La Liga, Serie A

Leu

Este vremea să se încheie o prea lungă perioadă pragmatică, în care ți-ai refuzat multe mici plăceri și ți-ai reprimat multe dorințe. Începi să visezi din nou la lucrurile pe care vrei să le cumperi și ți-ai putea mări veniturile cu un tun la pariuri.

Competiții favorabile: Liga 1, Turneul Campioanelor la Tenis

 

Fecioară

Soarele te-a părăsit sâmbătă, apoi duminică a plecat și Mercur din casa banilor. Din fericire, Jupiter, planeta norocului, rămâne cu tine și va mai sta sub semnul tău până pe final de 2017. Da, pentru încă un an! Profită de conjunctură, mizează cu încredere, dar nu forța.

Competiții favorabile: Cupa României, Premier League

Balanță

Distracție, concedii, prieteni, agitație. Au trecut. Gata, te poți relaxa puțin… apoi te poți apuca de noi planuri! Și ce îți trebuie pentru a face planuri de succes? Fonduri fără număr, evident. De unde? Din cer… sau pe-aproape: de la pariuri. Vei avea noroc în această săptămână? Nu în mod deosebit, dar poate că nici nu îți va trebui, pentru că poți să alegi cu succes meciurile sigure.

Competiții favorabile: Serie A, Bundesliga

Scorpion

Recenta Lună Plină își produce în continuare efecte, se arată noi oportunități de câștig financiar, dar nu neapărat pe calea norocului, ci profesional. În perioada următoare te vei bucura de o atenție sporită din partea celor apropiați, calitățile îți vor fi evidențiate și părerea ta va face diferența în diferite aspecte.

Competiții favorabile: La Liga, Ligue 1

Săgetător

Ai avut un weekend agitat, tensionat pe plan financiar? Au fost momente în care te-ai enervat, poate chiar te-ai certat cu vreun reprezentant de la un departament de suport? Te-am avertizat că Marte și Pluto vor declanșa energii explozive. Foarte probabil, te-a costat și la pariuri agitația asta. Mai mult, tensiunea rămâne la cote mari și în această săptămână, dar acum că te-ai obișnuit vei regăsi claritatea unor răspunsuri, vei dejuca din nou cu o ușurință mare cotele de pariuri.

Competiții favorabile: Cupa României, Liga 1

Capricorn

De săptămâni întregi ai început o nouă perioadă a schimbărilor. Dacă lucrurile se așază în plan personal și profesional, simți că ar trebui să rezolvi și treburile cu banii. Imediat vin sărbătorile și ar fi bine să ai ceva gloanțe, nu? Un bilet de pariuri la o cotă mare poate fi atractiv de jucat, dar nu calcula prea mult, s-ar putea să te încurci în păreri și analize.

Competiții favorabile: La Liga, Premier League

Vărsător

Ultimele două luni ale anului se anunță deosebit de profitabile pentru vărsători, cu o mulțime de oportunități și ocazii de dezvoltare financiară. Însă pe termen scurt, în următoarea săptămână, norocul se va arăta mai ales miercuri și joi, când factorul surpriză va funcționa favorabil.

Competiții favorabile: Cupa României, Cupa Ligii Angliei

Pești

S-o fi întors Jupiter de ceva timp în sectorul tău financiar, dar norocul pare foarte alunecos în acest moment. Vezi cu ochii tăi cum se deschid tot felul de oportunități, crezi chiar că ai putea împușca doi iepuri dintr-un foc, dar viața a dovedit de atâtea ori că nu este așa. Ce înseamnă asta? Nu mai fugi după cote mari și sisteme complicate, norocul ar putea să stea în pariurile simple.

Competiții favorabile: La Liga, Premier League

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și adaugă blogul NetBet la siteuri favorite în browser.