NetBet Blog Romania

Dinamo – Steaua: preview, informații, cote

infografic-dinste

Derby de România se joacă miercuri și toți ochii vor fi pe marele meci. Dinamo – Steaua, cel mai intens, cel mai puternic și cel mai imprevizibil duel al fotbalului intern va aduce zeci de mii de oameni în tribune, lăsând la o parte orgoliile și tensiunile de zi cu zi dintre fani și cluburi.

Forma echipelor

Dinamo a traversat o toamnă tumultuoasă, în care antrenorul Ioan Andone a fost de multe ori contestat și rezultatele au fost sub așteptări. Ultimele partide indică însă o creștere de formă, având 5 victorii, un egal și o înfrângere. Meciul cu Steaua va reprezenta un moment al adevărului, deoarece succcesele au venit în confruntări cu adversari modești. Egalul de care am pomenit a fost cu Astra pe teren propriu, iar înfrângerea la fel, cu CFR Cluj, în urmă cu nici două săptămâni. Atacul rămâne atuul „câinilor” în acest campionat, Dinamo având cel mai eficient compartiment ofensiv cu 28 de reușite. Buba rămâne în defensivă, cu o medie de peste un gol încasat pe meci.

Din păcate pentru Steaua, marea sa problemă este tocmai în atac. Laurențiu Reghecampf a ajuns să testeze tot felul de soluții de avarie după ce l-a pierdut pe Florin Tănase, accidentat în urmă cu ceva timp. Până acum, rezultatele au fost oscilante, Tudorie, Golubovic și Man nu au reușit să suplinească nevoia unui vârf de careu, iar Steaua are nevoie, în medie, de 70 de minute pentru a puncta o dată pe tabelă. Chiar și așa, cu un fotbal zgârcit, trupa de pe primul loc are 6 victorii, un egal și o înfrângere în deplasare în acest sezon.

Deși ambele formații se confruntă cu anumite probleme de lot, nu există absențe noi față de meciurile recente.

Jucătorii care pot face diferența

Dinamo își pune toate speranțele de victorie în tripleta Rotariu-Gnohere-Hanca, dar există posibilitatea ca Nemec să fie titularizat în locul francezului. Cheia ar trebui să fie Rotariu, jucătorul care trebuie să demonstreze că poate trage echipa după el, în playoff, așa cum așteaptă Andone.

Pentru Steaua sunt două puncte cheie. Tamaș în coordonarea defensivă, Boldrin în creația ofensivă. Când le-a ieșit jocul, echipa a câștigat.

Cote NetBet

Dinamo

X Steaua
4,35 3,35

1,90

Peste 2,5 goluri: 2,30

Exit mobile version