blog_feature-image_horoscop

Multe oportunități și promisiuni îi așteaptă pe cei care vor reuși în aceste zile să iasă din tiparele în care au fost obișnuiți.

Berbec

O săptămână calmă în plan financiar, fără mari câștiguri, fără pierderi. Se întrevăd doar calcule, multe calcule și multă planificare.

Nota norocului: 🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, NBA

Taur

Cu puțin mai multă atenție în următoarele zile, biletele pe care le-ai ratat la mustață săptămâna trecută vor reprezenta doar „încălzirea” pentru un mare câștig.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Liga 1, Premier League

Gemeni

Până joi seara, Venus va alimenta gândirea, motivația și rezultatele tale în plan financiar. Câștigurile sunt acolo, trebuie doar să le încasezi.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Europa League

Rac

Sunt toate șansele să descoperi că, jucând doar calculat la pariuri, intuiția ta va fi mai ascuțită, rezultatele tale mai bune, norocul mai mare.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: NBA, Bundesliga

Leu

Fugărind succesul la pariuri, nu vei reuși să prinzi mare lucru. Așteaptă, pândește, gândește și acționează. S-ar putea să fie un proverb chinezesc, dar ți se potrivește săptămâna asta.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: La Liga, CE Handbal

Fecioară

Jupiter și Marte au semnat o alianță! Norocul și războiul merg mână în mână în weekendul viitor pentru tine, mărindu-ți încrederea și determinarea. Nu-i rău. Nu-i rău deloc!

Noroc: 🍀🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A, La Liga

Balanță

În jurul tău gravitează tot felul de opinii și păreri în orice domeniu. Informațiile se contrazic și totul este doar zgomot. Cel mai bine este să ai încredere în propriile păreri. La pariuri și în viață.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League

Scorpion

Gata de reafirmare, aștepți cu nerăbdare alinierea din weekend a Soarelui și a lui Saturn. Simți cum îți recapeți forțele, încrederea în tine și gândirea limpede atât de necesară la pariuri.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Europa League, Premier League

Săgetător

Zeii banilor îți oferă timp să explorezi opțiunile avute, dar nu se grăbesc să îți mărească și câștigurile. Pe sfârșit de săptămână, dinamica lucrurilor se schimbă și încep să se concretizeze unele lucruri.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Liga 1, La Liga

Capricorn

Lupți pe mai multe fronturi, pariezi pe mai multe sporturi, încrederea e la cote maxime și câștigurile nu întârzie să apară. Totuși, nu te hazarda și în sporturi în care nu cunoști nici regulile.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: NHL, CE Handbal

Vărsător

Există potențial, dar Marte, planeta războiului, îți dă bătăi de cap și îți întunecă oportunitățile. Pentru a fi de partea câștigătoare, trebuie să îți învingi temerile. Mergi la sigur săptămâna asta.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga, Serie A

Pești

Zbaterile în plan financiar se vor intensifica în zilele următoare, iar Jupiter te va ajuta să îți mărești veniturile. Ca de obicei, cu bani mai mulți vei avea cheltuieli mai mari, dar e bine că ai ce să cheltuiești.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Europa League, La Liga

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.