Comunitate Generic Handbal

Sportivul, sportiva sau echipa anului 2016 în sportul românesc – votează și tu

2016 este gata, dar nu înainte de a desemna cea mai mare performanță a sportului românesc. Tu cine crezi că a fost sportivul, sportiva sau echipa anului în România? Știm, rezultate nu mai sunt ca pe vremuri, problemele cu infrastructura și toate cele au afectat cluburile, de aceea medaliile olimpice, diferitele trofee sau incredibilele realizări ale echipelor parcă sunt și mai strălucitoare.

Votează și tu, e gratis!

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.