În așteptarea primăverii, sporturile se trezesc deja la viață. Lumea tenisului a luat startul oficial în Australia, toate marile campionate de fotbal din Europa se reiau, iar lumea sportului freamătă din nou interesantul sunet al victoriilor, căutându-și noii campioni ai acestui an.

Berbec

Până joi vei avea un morman de probleme de rezolvat și taskuri de efectuat, deci nu vei avea timp să studiezi pariuri și să profiți de cote. În weekend se schimbă treaba, mai ales că revine campionatul Germaniei.

Nota norocului: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga

Taur

Ai o creativitate debordantă în aceste zile și te poți folosi de ea în orice domeniu. Te vei orienta spre sporturi ca tenisul, unde cotele sunt mai sigure mai ales în prima parte a săptămânii de la openul australian.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Openul Australian

Gemeni

Dacă startul de săptămână este unul lent și molcom, pe finalul ei găsești resurse și idei să testezi noi strategii de pariuri, noi combinații promițătoare. Cuvântul cheie pentru succesul tău va fi organizarea și disciplina.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: La Liga

Rac

În această săptămână vei trăi o conexiune emoțională specială cu o persoană apropiată, dar cum în viață nu poți să le ai pe toate, norocul nu va fi tocmai punctul forte, deci nu te hazarda în pariuri riscante.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League

Leu

Chiar dacă începi săptămâna cu mintea numai la proiecte, cheful de viață și de distracție va veni treptat și va culmina în weekend, când vei găsi și inspirația pentru pariuri.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A

Fecioară

Planurile de viitor îți vor ocupa cea mai mare parte a timpului tău, dar nu vei uita să te bucuri de un meci antrenant, să te lași în voia norocului cu un pariu sau două pentru a da o nouă lovitură.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Cupa Africii pe Națiuni

Balanță

O adevărată paradă a astrelor te va influența în această săptămână. Luna, Soarele și apoi o întâlnire Venus-Pluto vor crea tot felul de posibilități pozitive, începând de marți până sâmbătă. Din păcate, norocosul Jupiter nu are și el un cuvânt de spus pentru a transforma totul în profit.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Australian Open

Scorpion

Imaginația ta bogată te va ajuta să construiești o strategie complexă de pariuri, bazându-te pe meciuri selecte din cele mai tari campionate de fotbal, cele mai frumoase meciuri de tenis, cele mai sigure partide de baschet și de handbal.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, Campionatul Mondial de Handbal, Liga Camp. la baschet

Săgetător

Va fi extenuantă săptămâna asta, dar și frumoasă. Ai multe pe cap, proiecte de tot felul și obiective de atins, dar de când este asta o problemă. Luna te ajută să intuiești rapid orice situație neclară și să iei decizii inspirate pe final de săptămână, când se joacă partidele cele mai frumoase în fotbal.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga

Capricorn

Te așteaptă o săptămână a pregătirilor, pentru că începând de duminică, Soarele intră în casa banilor și te va ajuta timp de câteva alte săptămâni să îți creezi oportunități financiare deosebite, inclusiv la pariuri.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A

Vărsător

Vei iubi mijlocul de săptămână, pentru că vei fi în centrul atenției în grupul tău de apropiați. Prietenii vor dori să se sfătuiască și să afle părerea ta în diferite chestiuni, punând preț pe toate cunoștințele tale sportive.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League

Pești

În primele zile ale săptămânii este posibil să simți nevoia să iei o pauză, să rămâi doar tu cu propriile gânduri. Apoi, pe weekend, îți revine pofta de distracție și de viață și te motivezi să găsești noi obiective și să construiești noi planuri.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.