NetBet Blog Romania

Cinci motive să urmărești partidele de la Cupa Africii pe Națiuni

La fiecare doi ani, marile puteri fotbalistice din Europa se văd nevoite să reziste câteva etape fără jucătorii de top din Africa, deoarece marea majoritate a acestor fotbaliști participă la Cupa Africii pe Națiuni. O competiție foarte colorată, cu un fotbal original, spectaculos și inedit. Iată cinci motive pentru care să urmărești AFCON în direct, live-video stream la NetBet TV.

Scheme tactice inovative

Și o echipă pregătită de Jose Mourinho sau de Pep Guardiola ar fi surprinsă de o asemenea schemă la o fază fixă.

Fair-play exemplar

Fotbaliștii de la Cupa Africii sunt deosebit de respectuoși pe teren. Iată un exemplu:

Fani nemaipomeniți

Mii de oameni care se sincronizează într-un dans complex, tot felul de adevărate melodii, nu scandări, suporteri cu zâmbetul pe buze indiferent de situație, culori aprinse și foarte amestecate, ingeniozitate. Așa se pot descrie fanii de pe stadioanele pe care se joacă meciurile Cupei Africii. Nici nu e de mirare că acolo s-au născut vuvuzelele.

Celebrări originale la goluri

La concurență cu vestitele celebrări finlandeze, africanii dau dovadă de multă inspirație și imaginație:

 

Execuții unice

Jucători unici, talente rarisime, reușite pe măsură. De exemplu golul lui Mahrez din primul său meci la #AFCON 2017:

Siteul NetBet.ro transmite live-stream meciurile jucate la Cupa Africii pe Națiuni. Partidele sunt disponibile utilizatorilor înregistrați.

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

Exit mobile version