NetBet Blog Romania

Horoscopul Pariorilor, săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2017

blog_feature-image_horoscop

Campionatul românesc se reia în weekend și nativii câtorva zodii vor avea o minte limpede pentru partidele rezervate în Liga 1. Alții se vor orienta spre alte campionate sau evenimente sportive. Uite ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Începi săptămâna fără poftă de viață, dar de miercuri, Luna te energizează și te face să vezi mult mai clar situațiile și oportunitățile avute. Instinctul tău te va ajuta să profiți de unele din ele.

Nota norocului: 🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, Serie A

Taur

Vei avea tendința să experimentezi pariuri neconvenționale. Noua abordare îți deschide nenumărate orizonturi și imaginația ta bogată te va face de data asta să găsești chiar prea multe combinații.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Liga 1, NBA

Gemeni

O nouă săptămână aduce o nouă listă cu obiective de atins pe plan profesional. Dăruirea și ambiția vor fi atuurile tale. Toate recompensele pe care le va aduce weekendul vor fi pe deplin meritate.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: La Liga, Bundesliga

Rac

Pe măsură ce lumea sportului se pune în mișcare și gama de pariuri se diversifică văzând cu ochii, pragmatismul tău clasic te ajută în această săptămână să alegi cele mai bune variante de pariuri.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Coppa Italia, La Liga

Leu

Este o perioadă bună pentru planuri pe termen lung, inclusiv la pariuri. Astrele te fac să vezi lucrurile în ansamblu, să înțelegi că important este să câștigi războiul, nu bătăliile mici.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Tenis, Liga 1

Fecioară

Te așteaptă o săptămână în care vei dedica mult timp relațiilor personale, dar nu vei avea energie prea multă pentru alte treburi. În special zilele de marți și de miercuri te vor pune la grea încercare.

Noroc: 🍀

Competiții favorabile: NHLNBA

Balanță

Săptămâna aceasta ai o energie debordantă și simți că ai putea rezolva orice. Totuși, în weekend oboseala te va prinde din urmă, dar te poți recupera cu o „cură intensă” de meciuri din toate campionatele posibile.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, Serie A

Scorpion

Primele zile ale săptămânii te găsesc bucurându-te de hobby-urile tale și ai putea profita la pariuri, dacă tot ești atent la sporturile cele mai interesante și la toate mișcările echipelor de fotbal.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, Handbal

Săgetător

Este o vreme a iubirii, nu a câștigurilor. Dacă relațiile interpersonale sunt în plină dezvoltare și te bucuri de o stare emoțională potențată la maxim, nu la fel sunt lucrurile în privința veniturilor. Asta e, nu le poți avea pe toate.

Noroc: 🍀

Competiții favorabile: Serie A

Capricorn

Sunt șanse mari să te implici în unele proiecte noi, să îți dezvolți latura socială și cea filantropică. Sunt șanse și mai mari să te bucuri în weekend de un maraton fotbalistic la TV, după săptămâni de agitație.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga, Ligue 1

Vărsător

Mintea îți aleargă și ai tot felul de idei noi. Alege cu grijă direcțiile în care să te îndrepți, pentru că nu toate sunt căi câștigătoare.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: La Liga, NHL

Pești

La început de săptămână poți profita că Luna este în constelația ta și îți deschide oportunități pentru noi proiecte și noi aventuri. De exemplu, dacă te-ai apucat de o strategie de pariuri, du-o până la capăt.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga, Liga 1

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.

Exit mobile version