NetBet Blog Romania

Horoscopul Pariorilor, săptămâna 27 februarie – 5 martie 2017

1200x628_Horoscop_FB

Primăvara calendaristică aduce noi energii în zodiac. Unii vor găsi mai rapid calea spre succes, alții vor avea probleme să se adapteze noilor condiții.

Berbec

Noua săptămână nu vine cu forțe noi. Weekendul ți-a consumat energiile și ai avea nevoie de mai mult timp pentru a-ți reveni. Se va întâmpla spre mijloc de săptămână, când vei pica în cealaltă extremă… prea multă determinare strică și ea.

Nota norocului: 🍀

Competiții favorabile: Cupa Germaniei, Serie A

Taur

Te-ar putea tenta în această săptămână o nouă strategie de pariuri sau ai putea descoperi un nou sport aparent ușor de descifrat. Până la urmă, aproape orice merită încercat măcar o dată în viață.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Cupa Ligii, Premier League

Gemeni

Startul de săptămână este unul plin de determinare, dar pe măsură ce trec zilele un Venus retrograd îți pune tot felul de bețe în roate. Deci e clar, cele mai mari oportunități sunt în mijloc de săptămână.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Cupa Italiei, Cupa Franței

Rac

S-ar putea să te preseze diverse elemente (șefii, timpul) în luarea unor decizii, să ajungi să urmărești scopuri care nu îți aparțin și astfel să îți pierzi interesul în activitățile de zi cu zi. Pe weekend îți revii și ai o minte limpede, numai bună să speculezi oportunitățile de la pariuri.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga, Liga 1

Leu

Soarele se aliniază cu Neptun în mijloc de săptămână și te ajută să îți atingi scopurile, să îți îndeplinești targeturile și să iei decizii inspirate. Succesul acestor zile te va face să ai un weekend plin de provocări noi și interesante, unele profitabile, altele nu tocmai.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Turnee de tenis, Cupa Ligii

Fecioară

Săptămâna trecută a adus pentru mulți nativi acel dram suplimentar de inspirație. Reversul ar putea să apară în următoarele zile, când s-ar putea să tratezi cu superficialitate pariurile plasate.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A, La Liga

Balanță

Noi proiecte sau noi planuri făcute în această vreme te ajută să te concentrezi în toate aspectele vieții. Probabil că te reinventezi pe toate planurile, iar la pariuri sunt șanse bune să redescoperi calea spre succes.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga, Liga 1

Scorpion

Latura optimistă, fericită, este stimulată mai ales la început de săptămână, când simți nevoia să îți hrănești hobby-urile. Cultivând pasiunea pentru sport deții informații multe despre tot felul de meciuri, iar informațiile se pot traduce în ponturi inspirate pentru pariuri.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Turnee de tenis, Cupa Ligii

Săgetător

Resursele de energie sunt pe terminate, chiar dacă săptămâna abia începe. Cu Jupiter opus lui Marte, cel mai bine ar fi să eviți situațiile tensionate și să te aventurezi în noi provocări abia de joi încolo.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: La Liga, Premier League

Capricorn

Numai de idei nu duci lipsă, dar ca de obicei, problema este punerea lor în practică. Visatul cu ochii deschiși te-ar putea lăsa în urmă cu proiectele deja începute, astfel că vei trage tare să recuperezi pe weekend. Atenție, munca haotică nu dă roade nici la pariuri, nici în viață.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Liga 1, Cupa Ligii

Vărsător

Schimbările produse de primăvară ți-ar putea da o stare de incertitudine și te-ar putea face să ai un spirit prea precaut. La pariuri, s-ar putea să vezi dar să ratezi niște oportunități bune.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: turnee de tenis, La Liga

Pești

Este o vreme bună pentru analiză personală și îmbunătățiri. La mijloc de săptămână Neptun, planeta care îți guvernează zodia, se aliniază cu Soarele, iar efectele benefice vor fi vizibile pe mai multe planuri, inclusiv cel financiar.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga, Serie A

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.

Exit mobile version