horoscop-2

Începe o nouă săptămână plină de evenimente sportive. Cine va ști să aleagă cele mai bune pariuri?

Berbec

Chiar dacă te vor atrage meciurile europene din mijloc de săptămână, zilele cele mai norocoase pentru berbeci par să fie în weekend, când ieși din rutina zilnică și ai timp de pariuri.

Nota norocului: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: La Liga, Premier League

Taur

Încearcă să analizezi ce a mers bine și ce a mers rău în ultimul weekend, elimină riscurile inutile și  păstrează doar lucrurile bune. Simplu, nu? Asta până când ratează echipa ta favorită un penalty.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, Europa League

Gemeni

Îți va fi greu să te motivezi și să te concentrezi pe pariuri în zilele următoare, dar flerul tău și norocul proverbial te-ar putea ajuta să găsești calea spre succes și fără să depui mari eforturi în alegerea rezultatelor.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga, Serie A

Rac

Luna își face simțită prezența în prima parte a săptămânii și te ajută să te implici în noi proiecte, să ai o minte limpede și istețime în decizii. Punctezi la capitolul încredere în forțele proprii.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, Tenis

Leu

Chiar dacă te așteaptă o săptămână cu multe provocări și situații care îți vor consuma energiile, vei face față tuturor încercărilor și chiar vei găsi destulă forță pentru a avea un sfârșit de săptămână productiv și ingenios, care s-ar putea lăsa cu un succes frumușel la pariuri.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Liga 1, Premier League

Fecioară

Din dorința de a schimba ceva, vei forța nota în toate planurile – carieră, familie, sănătate, dar și noroc. Determinarea s-ar putea să nu fie suficientă pentru a câștiga la pariuri, dar cu siguranță nu strică puțină motivație.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Europa League, Bundesliga

Balanță

Începi săptămâna la turație maximă, dar ritmul tău personal va scădea pe măsură ce trec zilele. La fel și concentrația. Probabil că te așteaptă un weekend leneș, când îți vei reîncărca bateriile. La fel și la pariuri, cele mai bune zile par să fie tot cele mai libere.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A, La Liga

Scorpion

În această săptămână par să te atragă mai ales idei și pariuri experimentale, de exemplu sisteme, combinații și alte cele. Diferitele încercări nu vor da toate rezultate, dar, cel mai probabil, până la urmă rezultatele te vor mulțumi.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: NBA, Tenis

Săgetător

Este vremea să te trezești la realitate și să construiești planurile care te vor ajuta să îți atingi obiectivele. Cu un dram în plus de disciplină, strategiile tale de pariuri au mari șanse să dea roade.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, Europa League

Capricorn

Grijile de zi cu zi îți vor consuma mare parte din energie, dar în weekend vei putea să te detașezi și să te bucuri de câteva reușite revigorante atât în viața personală, cât și la pariuri.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A, Premier League

Vărsător

Pragmatismul este cuvânt de ordine pentru vărsători în această săptămână. Luciditatea maximă și sângele rece sunt marile avantaje ale celor care pariază cu succes, iar tu vei avea din plin aceste calități în zilele care urmează.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Champions League, Bundesliga

Pești

Traversezi o perioadă cu o încărcătură deosebită pe plan sentimental, iar acest lucru se simte în tot ce faci. Îți îndeplinești cu brio activitățile de zi cu zi, dar ingeniozitatea nu pare să fie punctul forte și s-ar putea să treci fără să îți dai seama pe lângă câteva oportunități bune la pariuri.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Europa League, La Liga

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.