Horoscopul Pariorilor
Horoscopul Pariorilor

Se reiau campionate și cupe interne în această săptămână, iar pariorii pot reveni la schemele lor de joc, având din nou la dispoziție toate marile și micile ligi din lumea lată.

Berbec

Dacă zilele lucrătoare ale săptămânii sunt despre dedicație și valori profesionale, pe weekend Mercur își face simțită prezența în sectorul tău financiar și deschide noi oportunități de câștig, inclusiv la pariuri.

Nota norocului: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Bundesliga, Serie A

Taur

Câteva tensiuni familiale sau la birou pot să te afecteze mai puternic decât de obicei. Vei consuma multe resurse în relațiile personale, așa că axează-te pe ceea ce știi că merge în celelalte domenii, fără să mai cauți să te reinventezi.

Noroc: 🍀

Competiții favorabile: Turnee de tenis, Cupa României

Gemeni

La început de săptămână visezi cu ochii deschiși. Optimismul tău te ajută să vezi lucrurile într-o lumină nouă, iar instinctul tău va fi decisiv pe sfârșitul săptămânii, când toate energiile se vor concentra în favoarea ta.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: La Liga, Bundesliga

Rac

O perioadă bună în ultimele zile sau săptămâni te stimulează și te gândești la tot felul de combinații de pariuri, dar prea multe informații te pot face să pierzi din vedere elemente importante și să faci alegeri greșite la pariuri.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Cupa României, La Liga

Leu

Concentrare maximă, determinare, decizii practice. Acestea sunt coordonatele săptămânii și nu ar fi de mirare să prinzi un bilet bun la pariuri. Dacă te uiți, succesul, indiferent de domeniu, include toate astea în ADN.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Ligue 1, tenis

Fecioară

Venus retrograd nu te prea ajută să te concentrezi și să faci lucruri cu drag și spor. S-ar putea să rămâi în urmă cu proiectele. Te-ar putea tenta să faci lucruri de mântuială pentru a scăpa cât mai repede, dar ar fi bine să nu cazi în această plasă. Mai ales când alegi pariuri.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, Bundesliga

Balanță

În jurul tău toate renasc și asta te bucură, dar ai și senzația că unele lucruri care contează pentru tine stau pe loc. Vei avea tendința să forțezi și s-ar putea să presezi prea tare anumite persoane, anumite situații, poate anumite pariuri?

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A, Liga 1

Scorpion

Parcă weekendul trecut nici nu a existat. Când alții au chef de muncă, tu ai chef doar de joacă și de relaxare și de leneveală la TV, urmărind meciuri de tot felul. Randamentul la pariuri ți-ar putea fi afectat de această stare.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Cupa României, La Liga

Săgetător

Este o săptămână foarte promițătoare în plan profesional și destul de interesantă din punct de vedere al norocului. Partea negativă? Orgoliul îți va crește cu fiecare zi care trece și, pe weekend, s-ar putea să cam bați câmpii fix când se reiau marile campionate.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: tenis, Liga 1

Capricorn

Calculele recente te-au dus la câteva concluzii și ar fi bine să treci de la planuri la fapte. Sunt premize să culegi roadele strategiilor de pariuri, dar nu uita că succes garantat nu există, așa că mereu să ai variante și soluții la îndemână.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A, Premier League

Vărsător

Ai atâtea idei de pariuri încât ar fi bine să le notezi într-o agendă. Apoi, pe weekend să le aprofundezi și să profiți de o perioadă fructuoasă, cu mare potențial.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Liga 1, Bundesliga

Pești

În această săptămână cam așa stau lucrurile: sunt treburi de rezolvat, meciuri de văzut și pariuri de plasat. Răbdarea îți va fi pusă la încercare, dar dacă treci peste micile provocări de zi cu zi vei avea parte de răsplată pe final de săptămână.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Cupa României, Liga 1

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.