NetBet Blog Romania

Derby de Madrid: Reușește Realul să învingă Atletico, nemesisul ultimelor campionate?

atletico-real-blog

Pe Santiago Bernabeu se câștigă greu, foarte greu. Este la mintea cocoșului informația asta, iar statistica arată că Real Madrid nu a mai pierdut pe teren propriu din februarie 2016.

Singura problemă a „galacticilor” este că echipa care i-a bătut atunci este Atletico Madrid, marea rivală de oraș care îi vizitează sâmbătă. De fapt, alb-roșii au trei victorii consecutive pe Santiago Bernabeu în campionat (2014, 2015, 2016), un record absolut, o nouă realizare imensă pe care nimeni nu a mai atins-o. Și recordul ar putea fi chiar îmbunătățit cu o nouă victorie a formației lui Simeone (cotă 4,75 la NetBet).

Atât Real cât și Atleti traversează o formă excelentă în campionat, având fiecare 5 victorii în ultimele 5 etape.

În cea mai recentă rundă, elevii lui Zidane s-au impus 4-2 cu Leganes, în deplasare. Asta în ciuda faptului că managerul echipei a preferat să menajeze mai multe vedete, inclusiv Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema sau Toni Kroos. Alvaro Morata a profitat cel mai mult de titularizare și a înscris un hattrick.

De partea cealaltă, Atletico a câștigat cu 1-0, fără să își permită luxul de a menaja jucători. Totuși, golul a picat în prima repriză, astfel că fotbaliștii lui Simeone nu au fost nevoiți să facă risipă de efort pentru a alerga după victorie.

Informații pentru pariori:

Programul rămâne infernal pentru cele două cluburi madrilene și după derby. Ambele joacă miercurea viitoare în sferturile Ligii Campionilor.

 

NetBet îți oferă 150 RON Asigurare în etapa 31 din La Liga

Exit mobile version