NetBet Blog Romania

Dinamo – FCSB: predicții, cote de pariuri și avancronică

Nici nu se putea un moment mai tensionat pentru un Derby de România. Indiferent de rezultatul final, partida Dinamo – FCSB de luni seară va schimba, într-un fel sau altul, deznodământul campionatului.

Ambele formații vin după perioade foarte bune fără înfrângere, Dinamo având patru meciuri la rând (3 victorii, 1 egal), iar FCSB cinci jocuri la rând (3 victorii, 2 egaluri).

Ascendentul moral în jocuri directe este de partea roș-albaștrilor, care în această primăvară au câștigat cea mai recentă confruntare, punând capăt unei serii de zece derby-uri fără victorie în fața „câinilor”. A fost 2-1 în 2 aprilie într-un meci decis în mare măsură de Denis Alibec, jucătorul care a revigorat, alături de revenitul Tănase, compartimentul ofensiv al echipei sale.

Motivația este evident mai mare în lotul lui Laurențiu Reghecampf, care, dacă reușește să nu mai facă vreun pas greșit în ultimele 3 jocuri, nu are cum să piardă titlul. În schimb, Dinamo își joacă ultima șansă la trofeu în acest sezon. Unii spun că este puțin cam târzie această trezire, rămâne de văzut. Chiar și așa, pentru pătimașii fani ai clubului alb-roșu ar fi motiv de bucurie să detroneze rivala eternă de pe poziția de lider și să trimită titlul spre Viitorul Constanța.

Dinamo – FCSB, cote de pariuri

Chiar dacă s-ar putea juca titlul și este o miză uriașă în joc iar 1X2 la pariuri pare o loterie, ne putem aștepta la spectacol, pentru că în tribune vor fi mai mulți scouteri din partea diverselor cluburi interesate de fotbaliștii ambelor echipe. Este doar normal ca prezența unor impresari de transferuri să-i motiveze în plus pe jucători. Și să nu uităm că în tribune este așteptat și legendarul Rivaldo, tatăl atacantului Rivaldinho, deci atacantul lui Dinamo va încerca să își arate iar valoarea.

Tot o miză pe goluri pare să indice și statistica. În ultimele opt partide directe, ambele echipe au marcat cel puțin un gol pe meci.

Dinamo – FCSB, echipe probabile

Deși campionatul este pe gătate, nu există suspendări sau mari probleme de lot înaintea acestui meci.

Dinamo: Cerniauskas – Romera, Nedelcearu, Dielna, Filip – Hanca, Nistor, Mahlangu – Rivaldinho, Nemec, Palic

FCSB: Niță – Pleașcă, Bălașa, Moke, Momcilovic – Pintilii, O. Popescu – Enache, Boldrin, Tănase – Alibec

Exit mobile version