NetBet Blog Romania

NetBet și Nana Falemi aduc fotbalul acasă prin Cupa Intercartiere! PROMOȚII pentru toată lumea, la fața locului

Chiar dacă fotbalul este gata să intre în vacanță în România și în Europa, suporterii din București au ocazia să participe în cea mai interesantă competiție organizată pentru amatori! Cupa Intercartiere, un proiect semnat de Nana Falemi, va aduce față în față zeci de echipe de minifotbal din capitală, iar la final cele mai bune vor câștiga premii în bani gheață.

De acum până în 11 iunie, în fiecare weekend, într-un parc al Bucureștiului se vor desfășura meciuri cu formațiile înscrise, pentru ca în cele din urmă să avem finalistele gata de marea Finală. Primul loc va încasa 2.500€, locul al doi 1.500€, locul 3 primește 1.000€ și locul 4 ia 500€.

Un selfie = Un freebet de 50 RON

Pe lângă banii rezervați celor mai bune echipe, NetBet, sponsor principal al competiției, oferă o mulțime de surprize și cadouri celor prezenți, inclusiv spectatorilor!

Cum ar fi un pariu gratuit în valoare de 50 de lei, acordat tuturor celor care se pozează cu hostesele NetBet prezente la eveniment, după care postează poza pe Facebook, scriind alături de imagine hashtagul #NetBet si numele de utilizator (dacă nu ai un cont, poți să îți deschizi unul în câteva clipe, completând formularul de la acest link).

Bine de știut:

De exemplu:

 

Dacă îndeplinești aceste cerințe, în termen de 72 de ore de la postarea pozei vei primi freebet-ul în contul specificat.

Programul Cupei Intercartiere

Meciurile se vor desfășura conform calendarului de mai jos:

Toate informațiile despre Cupa Intercartiere sunt disponibile și pe siteul oficial.

Termeni și condiții pentru acordarea freebetului de 50 de lei

 

Exit mobile version