Joi se dispută peste 30 de meciuri în preliminariile Europa League și NetBet îți face o ofertă specială la deschiderea contului. Una cum rar se întâmplă să primești, indiferent de casa de pariuri la care joci.

Primești cotă promoțională de 5,00 dacă plasezi primul tău pariu la NetBet.ro pe victoria oricărei echipe care joacă joi, 20 iulie, în Europa League! Te-ai dus deja pe site pentru a vedea care sunt marile favorite? Ai puțină răbdare și vezi mai jos ce ai de făcut, pentru că trebuie să îndeplinești 3 pași ca să beneficiezi de ofertă!

  1. Înregistrează-te pe NetBet.ro prin ACEST LINK. În formular, la pasul 3, folosește codul promo EUROPA.
  2. Pariezi pe victoria unei echipe care joacă joi în Europa League (pariu pre-live, 1X2 Final).
  3. Dacă pariul e câștigător, vei primi bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotei 5,00 vor fi creditați sub formă de bonus.

Ce se întâmplă dacă nu iese pariul? Fii fără griji, oricum vei primi dublul mizei înapoi, sub formă de bonus, în limita a 80 de lei.

Cele mai sigure partide de joi

Fără îndoială, echipa cea mai familiară care va juca joi este Astra Giurgiu, în deplasare cu Zira. Astra este însă departe de a fi sigură de victorie, are o cotă de 2,55, deci nu este neapărat cea mai bună opțiune de pariere în această promoție.

PONT: Pentru a maximiza șansele de câștig în astfel de oferte, cel mai bine este să iei o cotă cât mai sigură. De ce să pariezi pe o echipă cu cotă de 2,00-2,50, când oricum ai deja cota 5,00 preferențială? În acest caz, iei o echipă mult mai sigură, ceva la 1,10-1,40 dacă poți. Și da! Pe joi chiar poți. Uite cele mai sigure meciuri în acest moment:

Meci 1 X 2
Dinamo Minsk – Rabotnicki Skopje 1.39 4.05 8.00
Mlada Boleslav – Shamrock Rovers 1.33 4.75 7.50
AEL Limassol – Progres Niedercorn 1.12 6.60 20.25
Utrecht – Valletta FC 1.09 9.00 15.75
Crvena Zvezda – Irtysh Pavlodar 1.24 5.05 11.50
Videoton Fehervar – Nomme Kalju 1.19 5.75 12.50

Ce mai trebuie să știi?

Promoția este valabilă numai pentru jucătorii care plasează primul pariu în bani reali pe NetBet.ro.

La efectuarea primei depuneri, folosește un card bancar sau un card preplătit. Din cauza abuzului de promoții, jucătorii care folosesc Moneybookers (Skrill) sau Neteller la depunere nu se vor califica pentru această ofertă.

Înainte de a retrage banii din cont, bonusul primit de pe urma cotei 5,00 trebuie rulat de 4 ori pe evenimente sportive cu cote minime de 1,60 (în cazul biletelor combi, fiecare selecție trebuie să respecte criteriul cotei minime de 1,60). În cazul în care primul pariu a fost pierdut și se returnează dublul mizei, condițiile sunt aproape identice, dar rulajul bonusului trebuie să fie de 6x.

Termenii și condițiile NetBet sunt în vigoare.

 

Ar mai fi ceva de spus… MULT SUCCES!