NetBet Blog Romania

Începe Bundesliga! Vicecampioana la zi are cotă 21,00 că va câștiga titlul!

Noul sezon al Bundesliga începe în 18 august. Care sunt șansele la titlu pentru fiecare club? Cine se poate pune cu Bayern Munchen? Totul într-o analiză specială oferită mai jos.

Bayern Munchen, marea favorită a sezonului

Campionii Germaniei încep drumul spre al șaselea titlu consecutiv. Cu un lot stelar, cu un palmares inegalabil, cu o susținere masivă din partea fanilor, Bayern este și în acest an principala candidată la trofeul intern. Problema este că acolo, un titlu în Bundesliga nu mai satisface orgoliile. Și pentru obiective mai îndrăznețe, sunt necesare investiții. Așa că echipa lui Carlo Ancelotti a avut o vară agitată pe piața transferurilor. Sunt cel puțin trei mutări foarte importante care vor influența masiv viitorul sezon:

Cine poate întrerupe hegemonia bavareză?

În același timp, Bayernul lui Carlo Ancelotti nu arată la fel de convingător ca pe vremea lui Pep Guardiola sau a predecesorului Jupp Heynckes. Ultima parte a sezonului trecut a fost dezamăgitoare la nivel continental, iar în vară s-au ridicat mai multe semne de întrebare în partidele amicale disputate până acum.

De aparenta fragilitate ar putea profita eterna contracanditată Borussia Dortmund, care dă semne că a trecut, în sfârșit, peste „nostalgia Jurgen Klopp”. Însă Dortmund nu pare prea convinsă că ar avea o șansă la titlu. În această vară, este unul din puținele cluburi care a ieșit până acum pe plus cu transferurile, aducând dee 44 de milioane după ce a vândut de 48,5 milioane, conform transfermarkt.ro. Și asta fără să ne mai gândim că Dembele este deja cu un picior pe Camp Nou la Barcelona, iar Aubameyang a fost dat ca transferat ba în China, ba în Anglia la Chelsea sau chiar în Spania, la Real Madrid.

RB Leipzig, această Cenușăreasă veritabilă a campionatului german, ar putea fi din nou contracandidata gigantului din Munchen. Chiar dacă până acum a cumpărat de numai 37,5 milioane de euro, Leipzig are un lot închegat, nu a pierdut din jucătorii de bază, iar completările făcute sunt mai ales jucători de perspectivă, aduși în compartimentul ofensiv. Leipzig deja are o experiență în Bundesliga după ce a terminat anul trecut pe locul al doilea, iar în viitorul sezon are o cotă de 21,00 că va câștiga titlul. Este, poate, cea mai tentantă cotă la campionat.

Cote de pariuri la startul Bundesliga

Rar este dat să vedem o favorită atât de certă la titlu cum este Bayern în Germania, dacă ne luăm după cota de 1,15 avută la NetBet.

Foarte interesant ar putea fi însă pariul pe golgeterul campionatului. Robert Lewandowski are cotă 2,10 că va fi cel mai bun marcator din Bundesliga, iar Aubameyang, câștigătorul sezonului trecut, are cotă 3,60, dar cum am spus, septembrie s-ar putea să nu îl mai prindă la Dortmund.

Echipă Cotă NetBet
Bayern Munchen 1.15
Dortmund 7.00
RB Leipzig 21.00
Bayer Leverkusen 67.00
Schalke 67.00
Hoffenheim 81.00
Monchengladbach 81.00
Werder Bremen 151.00
Hertha Berlin 251.00
Wolfsburg 251.00
Cologne 251.00
Stuttgart 301.00
Hamburg 400.75
Eintracht Frankfurt 401.00
Augsburg 751.00
Freiburg 751.00
Mainz 751.00
Hannover 751.00

Pentru a vedea toate cotele oferite pe Bundesliga, intră pe NetBet.ro.

Exit mobile version