Orice jucător de ruletă visează la noaptea în care va închide sesiunea cu un plus atât de mare, încât va putea să trăiască, măcar pentru o vreme, ca un rege.

Pentru Andrei D. acel câștig a venit în noaptea dintre 10 și 11 august, la ruleta exclusivă NetBet, unde în câteva ore a reușit să câștige 216.730 de lei, adică aproape 50.000€!

„Sincer, am rămas blocat! O așa sumă nu am mai câștigat la cazinou până acum. Până atunci, cea mai mare sumă câștigată a fost de vreo 70.000 de lei, în urmă cu 3-4 ani. Bucuria a fost și mai mare când am văzut că au intrat banii pe card”, își amintește jucătorul.

Andrei joacă la ruletă de aproape zece ani pentru a se relaxa după stresul zilnic, iar pe NetBet Casino și-a deschis cont în 2015. „Am încercat toate casele de pariuri și cazinourile online și am rămas la NetBet pentru varietatea de jocuri. De zece ani, jocul meu preferat este ruleta și pe NetBet mă simt ca într-un cazinou live. Mă pot muta de la o masă la alta foarte rapid și asistența este de nota zece. Consider că în momentul de față, NetBet este mult superior celorlalte cazinouri online din România”, a dezvăluit jucătorul.

Poți ghici ce va face cu banii?

În noaptea în care visul lui a devenit realitate, acesta a avut o strategie bine pusă la punct. La masa NetBet Roulette, de altfel preferata lui, a început cu câteva numere norocoase pentru el, cum ar fi 3-Roșu sau infamul Zero, după care a reușit o dublare masivă când a pus pe numere pare și a continuat să ruleze în stil mare până la finalul sesiunii, când contul lui era mai bogat cu 216.730 lei.

Te întrebi și tu ce va face Andrei cu banii? El nu și-a ocupat timpul cu așa ceva! Uite de ce: „Am decis să o las pe soție să facă planuri pentru banii câștigați, pentru că eu sigur îi cheltui pe prostii”.

Masa NetBet Roulette este live în fiecare zi din București. Masa a fost deschisă în primăvara anului 2017 și este cea mai populară masă de cazinou dedicată jucătorilor din România, având mai multe particularități, cum ar fi crupierii locali care vorbesc, evident, în română; mizele care pornesc de la un leu pe pariu sau promoțiile speciale de ruletă, organizate în mod constant pe NetBet.ro.

Masa NetBet Roulette este accesibilă non-stop pe NetBet.ro și noaptea, pe B1 TV, show în direct de la 00:36.