O promoție tot mai iubită pe platforma NetBet este PronoBet. Poate că numele ei te duce cu gândul la prima formă de pariuri sportive din România, pronosportul de pe vremuri. Și pe drept cuvânt, pentru că PronoBet seamănă în multe privințe cu unul din cele mai îndrăgite jocuri de acum câteva zeci de ani.

Unic în România, PronoBet îți oferă șansa să îți testezi calitățile de analist sportiv și te provoacă să pronostichezi corect un anumit număr de meciuri din diferite ligi ale lumii. Reușești să ghicești toate rezultatele unei grile? Atunci „lovești” automat un jackpot URIAȘ. Dacă ratezi la mustață, tot încasezi niște premii frumoase. Și poți completa aceeași grilă de mai multe ori, ca pe vremuri, cu fluturașii aceia lungi și tipăriți cu roșu. Numai că acum totul e mai comod, pe internet, la dispoziția ta în orice moment pe siteul NetBet.

Dacă pariorii înveterați știau deja că pot juca grile PronoBet pe campionate ca Premier League, meciuri europene sau partide ale reprezentativelor, de acum siteul nostru oferă și grile formate din partide românești alese din Liga 1 și Liga 2!

O grilă pe săptămână bazată pe meciuri din România

Avantajul major este că grila românească este mai accesibilă. Fiecare variantă costă 1 leu, nu 4 lei cum se întâmplă pe grilele străine. Cu 1 leu poți câștiga marele jackpot săpătmânal de minim 8.000 de lei! Acesta crește progresiv, în funcție de rezultatele precedentei săptămâni.

Tot ce trebuie să faci, pas cu pas, pentru a plasa o grilă pe meciurile din România:

  • Te autentifici pe NetBet.ro cu userul și parola ta;
  • Intri pe pagina PronoBet;
  • Alegi în meniul orizontal butonul „Grile de 10”
  • Alegi din meniul vertical-stâng PronoLiga Romaniei, daca nu este deja selectată;
  • Apeși pe rezultatele dorite în linia fiecărui meci;
  • Apeși „ÎNREGISTRARE” în partea de jos.

După ce ai înregistrat grilele dorite de tine, aștepți să se joace meciurile și să fie validate rezultatele. Dacă ai prins toate pronosticurile, câștigi jackpotul progresiv de minim 8000 de lei, plus partea ta din fondul de premii generat de jucătorii care s-au înscris în concurs.

Nu uita că poți juca și poți plasa bilete la oricare grilă PronoBet, nu este obligatoriu să joci numai pe cea din România.

Acum îți dorim mult succes la PronoBet și la pariuri! Încearcă grilele românești și poate că vei încasa chiar tu viitorul jackpot. Cine nu joacă nu câștigă!