Viața oferă surprize la tot pasul. Mihai Croitoru poate confirma, după ce viața lui s-a schimbat pe 26 septembrie! Data va rămâne de neuitat pentru că atunci a dat lovitura cea mare, când a câștigat un Jackpot de 112.537,17 lei pe platforma de cazino online NetBet!

Suceveanul juca la jocurile lui preferate când pe ecran i-a apărut mesajul că tocmai a dat un tun de peste 36.000€. În prima clipă nu i-a venit să creadă, apoi euforia l-a cucerit rapid și nu a durat mult până când a realizat că tocmai a făcut o mică avere. „Când am văzut mesajul de pe ecran, am început să sar de colo-colo, strigam cât puteam de bucurie”, își amintește Mihai.

De altfel, succesul lui a venit rapid în cazinoul online NetBet, unde și-a deschis cont în luna august 2017. „Personal, prefer sloturile de la EGT și m-am înregistrat pentru că îmi plac sloturile de care dispune cazinoul, dar și bonusurile pe care le oferă. Cred că NetBet.ro este cel mai bun cazinou online din România”, a spus norocosul jucător.

Acum stă și face planuri pentru frumoasa sumă câștigată la NetBet: „Încă nu m-am decis ce voi face cu banii, dar cred ca o să investesc într-o mașină și în modernizări pentru casă. Sfatul meu pentru jucători este să creadă în șansa lor și vor fi răsplătiți, așa cum am fost și eu”.

Cele mai accesate jocuri de către Mihai, în cazinoul NetBet, sunt Fruits Kingdom, Imperial Wars și More Dice and Roll, toate de la furnizorul EGT. Miza minimă jucată la ele este de 0,01 RON pe linie, pe rundă și jocurile oferă 10, 20 respectiv 40 de linii câștigătoare. Cele trei jocuri au patru jackpoturi progresive, afișate în timp real pentru fiecare utilizator. De altfel, acestea sunt și jocurile pe care le-a practicat câștigătorul marelui jackpot în fericita zi în care a dat lovitura.

Pentru a vizita cazinoul NetBet, accesează acest link.