Liga I Promo

Două grile Pronobet cu meciuri din România în acest weekend! La Grila de 10 a crescut Jackpotul

Joacă în această săptămână la Pronobet pentru super premii și jackpoturi masive! Un tichet simplu costă doar un leu și poate să îți aducă un jackpot de 9.675 lei sau altul de 1.000 de lei, plus câștiguri din fondul de premii.

La Pronobet se câștigă cu minim 8 din 10 rezultate la grila cu 10 pronosticuri sau 5 din 6 corecte la minigrila cu 6 meciuri. Acesta este un mare avantaj pentru cei care doresc să joace doar de distracție, fără să riște sisteme complicate de pariuri combinate.

Tot ce trebuie să faci, pas cu pas, pentru a plasa o grilă pe meciurile din România:

  • Te autentifici pe NetBet.ro cu userul și parola ta;
  • Intri pe pagina PronoBet;
  • Alegi în meniul orizontal butonul „Grile de 10”
  • Alegi din meniul vertical-stâng PronoLiga Romaniei, daca nu este deja selectată;
  • Apeși pe rezultatele dorite în linia fiecărui meci;
  • Apeși „ÎNREGISTRARE” în partea de jos.

Nu uita că poți juca și poți plasa bilete la oricare grilă PronoBet, nu este obligatoriu să joci numai pe cea din România.

Tags

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.