Comunitate

Alina Plugaru vine la Seara Milionarilor NetBet, în direct la televizor!

Cunoscuta starletă Alina Plugaru va fi invitată specială vineri noapte, la postul B1 TV, în emisiunea Seara Milionarilor, transmisiune oferită de NetBet.

Alina va petrece o oră în direct la Seara Milionarilor, unde, alături de gazdele emisiunii, va împărți norocul jucătorilor, iar fanii vor putea intra în discuție cu ea pe chatul mesei de joc NetBet Roulette.

Cei care joacă la ruleta exclusivă NetBet în această perioadă câștigă tichete în tombola specială din decembrie, în care marele premiu este un Audi A1, iar alți norocoși vor câștiga premii cash.

Mai multe detalii despre tombolă se găsesc pe pagina dedicată.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.