Liga I

Cote mărite la #DerbyDeRomânia, Dinamo – FCSB

Un weekend spectaculos și cote speciale la pariuri. Asta își dorește orice parior și asta primește orice parior la NetBet.ro!

Cele mai iubite echipe din fotbalul românesc se întâlnesc duminică pe Arena Națională, unde Dinamo primește vizita steliștilor. Pentru a sărbători marele meci, NetBet a pregătit o serie de cote speciale, mărite, pentru a te bucura mai mult de eventualele câștiguri.

Pentru a găsi pariurile speciale, trebuie să accesezi secțiunea dedicată a siteului.

Variantă pariu Cotă normală Cotă mărită
Total Goluri – Peste 2.5 2,55 2,80
Gol până în min. 30 – Da 2,10 2,30
Repriză cu cele mai multe Goluri (1) 3,02 3,30
Repriză cu cele mai multe Goluri (2) 2,15 2,35

Dacă nu ai încă un cont la NetBet, mai poți profita de o superofertă: cotă 10,00 la orice prim pariu 1X2 Final pe #DerbyDeRomânia. Pentru această promoție, click aici.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.