Comunitate Liga I Promo

Începe Liga a II-a! Se întorc Grilele de 10 la NetBet Pronobet

Vești mari pentru fanii fotbalului mic! În weekend reîncepe și a doua divizie a României. Campionat serios, tumultuos, spectaculos de numai, Liga a 2-a „a reușit” să piardă numai două echipe în această pauză de iarnă, după ce fosta vicecampioană a țării ASA Tg. Mureș și Olimpia Satu Mare au intrat în faliment. Dar spectacolul bun sau rău trebuie să meargă înainte, așa că restul de 18 echipe rămase vor duce lupta pentru 6 locuri care contează: primele 3 și ultimele 3.

Odată cu revenirea Ligii a 2-a, se reiau și Grilele de 10 la NetBet cu partide exclusiv din țară.

Cu o miză de 1 leu poți câștiga marele jackpot de 8.000 de lei plus partea ta din fondul de premii strâns. Tot ce trebuie să faci este să pronostichezi corect 10 meciuri (7 din LIga 1, 3 din Liga 2).

Pentru a plasa o grilă Pronobet cu 10 rezultate, trebuie să ai un cont NetBet. Dacă nu ai încă un cont, poți să te înregistrezi prin acest link.

După ce te-ai înregistrat, autentifică-te pe site, apoi intră pe sport.netbet.ro/pronobet.

În partea superior-centrală a paginii, apasă pe butonul „GRILE DE 10”, așa cum indică săgeata mai sus.

Apoi, în meniul dropdown, alege „PronoLiga României”. Dacă dorești, poți plasa mize și pe alte grile aflate în secțiune.

Selectează rezultatele dorite, apasă „Confirmare” și vei primi un e-mail care te va anunța că grila ta a fost înregistrată cu succes.

Adițional: Grilă de 6 meciuri din Liga 1

Pe lângă grila de 10, deja este activă MiniLiga României, cu 6 partide alese din prima divizie. Aceasta se găsește în secțiunea „Grile Mini2”:

 

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.