Campionate Europene Comunitate

Finalul de campionat din Germania, LIVE video&betting pe NetBet.ro!

Bundesliga se apropie de final și chiar dacă numele campioanei este deja cunoscut, lupta este acerbă atât pentru ultimele locuri de Champions League și de Europa League, cât și la retrogradare.

Tensiunea ultimelor etape aduce multe oportunități pentru pariori, iar NetBet.ro transmite live-video partidele programate în Bundesliga. Iubitorii fotbalului putând să combine plăcerea unui meci frumos și suspansul unui pariu live într-o experiență unică.

Pentru a putea vedea partidele nemțești, doritorii trebuie să aibă cont înregistrat pe NetBet.ro și să aibă minim un leu în balanța contului de pariuri. No problem, în câteva clipe se pot face formalitățile și se pot accesa partidele live!

Iată ce trebuie să faci pentru a putea urmări Bundesliga pe NetBet.ro:

Nu este necesar să pariezi pentru a urmări meciul, dar trebuie să ai cel puțin un leu în bani reali în cont.

Nu uita că, la înregistrare, ai bonus de până la 1500 de lei la pariuri și 25 de runde gratuite la jocurile selectate în NetBet Casino.

Bundesliga este considerat unul din primele patru campionate ale Europei, alături de Premier League (Anglia), La Liga (Spania) și Serie A (Italia). Competiția este dominată de ani buni de Bayern Munchen, Borussia Dortmund și Leverkusen având însă de muncit pentru a se asigura că la anul joacă în Liga Campionilor. Asta pentru că Schalke, Hoffenheim și Leipzig au încurcat calculele și ar putea să facă rezultate istorice.

Pe NetBet poți urmări și alte campionate din lume, inclusiv La Liga unde fac spectacol Messi sau Ronaldo. Alte sporturi transmise în direct de NetBet TV sunt tenis, baschet, volei, handbal și așa mai departe.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.