Toți fanii platformei de cazino online se vor bucura să afle că NetBet a lansat un site nou, menit să îmbunătățească experiența de joc a utilizatorilor săi. Noua variantă a site-ului pune în valoare tot ceea ce NetBet are de oferit.

Toate opțiunile sunt la un click distanță

Jocurile sunt în centrul atenției în noul cazino NetBet, disponibile într-o pagină nouă, mai ușor de navigat, mult mai intuitivă și rapidă. Și pagina de promoții a fost înnoită. S-au adăugat categorii pentru ofertele zilnice și pentru promoțiile lunare, astfel încât promoția dorită să poată fi accesată oricând, fără nicio dificultate.

iar acum toate opțiunile și secțiunile site-ului sunt mereu la doar un click distanță

Căutare mai simplă

Există o mulțime de lucruri noi de descoperit, cum ar fi noua funcție de căutare a argumentelor din secțiunea de asistență. Aceasta poate răspunde la orice întrebare privind jocurile de noroc, sau utilizarea site-ului NetBet. Noua casierie este mult mai ușor de navigat și include toate aspectele contului de jucător. Bara de navigație din partea de jos a paginii este un instrument puternic pentru accesarea jocurilor preferate, a jocurilor accesate recent și include funcția „Mă simt norocos” care alege un joc la întâmplare din cele peste 500 de jocuri disponibile în cazinoul NetBet.

Bonus la prima depunere de până la 800 RON

Dacă nu te-ai înscris încă pe NetBet și nu te-ai bucurat de beneficiile acestui site, înregistrarea unui cont nou nu a fost niciodată mai simplă. Durează doar câteva minute și sunt necesare doar câteva detalii pentru a începe. După înregistrare, jucătorii pot alege modul în care vor să efectueze depunerile alegând una dintre opțiunile de plată disponibile. Se pot alege de la metode de plată tradiționale, la portofele electronice și depuneri în locații fizice. Procedura de depunere se poate facilita ulterior prin setarea unei metode de depozit rapid preferate. Bineînțeles, oferta de bun venit NetBet rămâne disponibilă. Prin introducerea codului NBROWELCOME la prima depunere, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100%, în valoare de până la 800 RON.

Jucătorii vechi și noi vor adora noul site NetBet. Nu numai că arată bine, dar designul său intuitiv înseamnă că nu vor avea niciodată grija efectuării unei depuneri, verificării statutului din Clubului Jucătorilor sau accesării jocurilor preferate.