Comunitate Cupa Mondiala

Povețe pentru micile echipe care încă mai speră să dea lovitura la World Cup

Mondialul din Rusia a debutat furtunos, cu tot felul de surprize. Argentina, Germania și Brazilia au clacat neașteptat, Franța și Anglia s-au chinuit teribil,

Dacă în aceste zile nu ai spus – fie și numai în glumă – că în fotbal nu mai există echipe mici, atunci nu te uiți la Mondial. Dar dacă ai spus și chiar ai început să ții cu vreo asemenea națională (și cine poate să nu țină cu Islanda), uite o serie de clișee culese mai ales din fotbalul românesc, perfect aplicabile echipelor care visează cu ochii deschiși în aceste zile și care așteaptă noi confruntări grele cu giganții fotbalului. De exemplu, putem să ne uităm în grupa Iranului, care deși lider, nu îndrăznește să viseze că ar putea trimite acasă Spania sau Portugalia, sau marocaniii nu își imaginează că mai pot întoarce soarta calificării contra lui Cristiano Ronaldo sau Diego Costa.

Așadar, să le transmitem atât lor, cât și altora, din învățăturile prețioase ale poporului român în materie de fotbal. Că noi, românii, chiar avem destulă experiență cu „masa bogaților”. Nu neapărat și la masa bogaților.

1. Mingea este rotundă

Sau cel puțin așa ar trebui să fie. Dar să nu uităm că Brazilia – Germania s-a jucat tot cu mingi rotunde. Și nici nu au fost „încălzite” în prealabil.

2. Meciul începe de la zero-zero

Deși la Mondiale nu se joacă la fel ca pe maidan, unde echipa mai bună poate să lase 2-3 goluri avans pentru a fi mai interesant duelul, doritorii găsesc fără probleme pariuri cu handicap.

3. Meciul durează 90 de minute

Wow, pe bune? Cine s-ar fi gândit?

4. Și ei au tot câte două picioare

Acest tip de motivare este extrem de puternic. Și complet irelevant, pentru că altfel toți am fi Messi și Ronaldo.

5. În fotbal orice e posibil

Fotbalul face și cafea?

6. Cea mai bună apărare este atacul

De parcă ar fi echipe care să nu vrea să atace și să aștepte finalul meciului. Dar așa este, am uitat de Liga 2 de la noi.

__________
Tu știi vreun clișeu fotbalistic? Scrie-ne pe Facebook și pe Instagram.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.