Promo

Câștigă un voucher EMAG când te înregistrezi la NetBet Cazino

NetBet Cazino te premiază cu un voucher emag în valoare de 100 de lei pentru simplul fapt că alegi să te joci la cel mai palpitant cazinou online din România. În plus, primești și pachetul de start în NetBet Cazino, deci ești mai câștigat ca oricând!

Pași de urmat pentru a beneficia de promoție

La fiecare pas în această promoție primești un beneficiu în NetBet Cazino. Iată ce se întâmplă:

  • Pasul 1:

Înregistrează un cont NetBet prin acest link (în pagina care se deschide, apasă butonul JOACĂ ACUM și completează formularul care se va deschide folosind datele tale personale)

Odată completat formularul, în cazinoul NetBet ai dreptul la 25 de rotiri gratuite, la orice joc de la furnizorul Netent (de exemplu Starburst, Twin Spin, Dracula etc).

  • Pasul 2:

Intră pe CASINO.NetBet.ro, alimentează-ți contul NetBet cu 100 de lei, folosind un card VISA sau MasterCard.

Dacă depui 100 de lei, primești 100 de lei bonus. Deci vei avea în total 200 de lei în contul NetBet, să îi joci și să te bucuri de promoții.

  • Pasul 3: 

Validează-ți contul. Trimite o poză cu un act de identitate la contact@netbet.com sau încarcă documente prin secțiunea „Contul Meu”, apoi subsecțiunea „Încarcă documente”.

După ce ai făcut și al treilea pas, în termen de maxim 72 de ore, vei primi pe e-mail voucherul Emag de 100 de lei.

Probabil că în acest moment te întrebi de ce să intri în promoția NetBet, în loc să cumperi pur și simplu ce doreai să cumperi în magazinul emag? Foarte simplu!

Pe scurt, cine îndeplinește procedura completă a promoției beneficiază de:

  • voucher Emag de 100 de lei
  • 100 de lei cash să îi joace așa cum dorește pe NetBet
  • 100 de lei bonus de start pe NetBet
  • 25 de rotiri gratuite la jocurile eligibile (Starburst, Dracula etc)

Ce altceva mai trebuie să știi?

Voucherele emag de 100 de lei sunt valabile până în data de 31 decembrie 2019 și pot fi folosite pentru orice produs vândut de emag, cu excepția celor din categoriile RCA, Rovignete.

Până la finalizarea tranzacției și până la folosirea voucherului, nu retrage toți banii de pe NetBet. „Suma depusă trebuie utilizată pe site-ul NetBet. Dacă suma depusă este retrasă în totalitate, fără a fi utilizată şi imediat după acordarea voucherului, contul va fi închis şi voucherul anulat, acesta fiind considerat un abuz al promoţiei”, se arată în termenii și condițiile promoției. Criteriile complete sunt scrise pe pagina promoțională.

Acestea fiind spuse, putem să îți dezvăluim și un mic secret intern: aceasta este una din cele mai bune promoții pe care le-a avut vreodată NetBet și nu se știe când vom mai avea una la fel de bună. Așa că nu rata ocazia să bifezi niște cadouri excelente și să te distrezi pe cinste la sute de jocuri.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.