Popularul joc Shining Crown a declanșat în aceste zile un nou jackpot masiv, de data aceasta pentru Paul Balaci, un jucător de 33 de ani care a avut norocul să prindă în NetBet Casino o combinație de 29.525 lei.

Craioveanul se relaxa pe NetBet.ro rulând în jocul lui preferat, când pe ecran i-au apărut căutatele jackpot cards: 12 dame cu fața în jos. După cum bine știu iubitorii sloturilor EGT, când apar cărțile jackpot trebuie să întorci câte una până când prinzi 3 dame de același fel.

Soarta a vrut să îl țină pe Paul cu sufletul la gură și acesta a avut nevoie de 7 cărți pentru a afla deznodământul acestei runde cu totul speciale. După 6 cărți întoarse, avea, în funcție de valoarea jackpotului de la mic la mare, două dame de treflă, o damă de caro, două de inimă roșie și o damă de pică. A urmat a 7-a carte, care a fost de inimă roșie, astfel că s-au format trei dame de roșu, iar runda jackpot s-a încheiat. În acel moment, jucătorul a încasat 29.525 lei cash!

Cu siguranță că și-ar fi dorit să reușească să găsească ultimele două dame de negru, dar nici al doilea jackpot ca valoare nu este deloc de lăsat. „Imediat ce mi s-a afișat câștigul pe ecranul telefonului, am verificat contul personal pe site, pentru a vedea dacă sunt chiar bani reali. Bineînțeles, m-am bucurat nespus de mult”, își amintește Paul despre primele clipe după declanșarea jackpotului.

„Am descoperit cazinoul NetBet în urmă cu aproximativ un an și pentru mine este o modalitate de relaxare. O relaxare care poate aduce și bani”, povestește Paul. În acest timp, a mai prins jackpoturi mai mici de la EGT: „Am mai avut parte de jackpot cards în tot acest timp. Estimez că s-a întâmplat de maxim 10 ori și chiar țin minte că am fost la o singură atingere de ecran pentru jackpotul frunzei negre (n.r. – cel mai mare jackpot). Recunosc, am fost suspicios crezând că jackpoturile se oferă “după cum se vrea”… dar acum m-am convins că totul este pe bune și real”, a precizat jucătorul. „Sunt mulți care vor zice: «aaa, păi cât o fi băgat ca să câștige atât!?» Vă pot și răspunde. Depunerea a fost de 200 de lei iar miza a fost de 2 lei”.

Dacă Paul este determinat să folosească banii pentru proiectele familiei sale, acesta are câteva sfaturi pentru jucătorii începători: „să nu se hazardeze pe mize mari, să analizeze posibilitățile de câștig. Poți să câștigi valori importante și cu mize mici. Să trateze acest site ca o modalitate de relaxare, nicidecum să devină o dependență”.

Sloturile cu cele mai bune jackpoturi

Succesul lui Paul este doar unul într-un mai lung șir de câștigători. De altfel, NetBet este un cazinou unic pentru că toate sloturile pot declanșa cel puțin un jackpot în orice moment! Jucătorii au la dispoziție atât jackpoturile de la jocurile EGT, cât și Jolly Jackpotul valabil la toate jocurile platformei. Orice rotire poate aduce unul dintre cele trei Jolly Jackpot: Bronze, Silver sau Gold. Acestea cresc progresiv pe baza activității jucătorilor și sunt finanțate în totalitate de NetBet.

Jolly și EGT se pot cumula, astfel că jocurile care au deja un Jackpot propriu (de exemplu Shining Crown) vin cu șanse duble de a prinde un jackpot consistent!

Promoții speciale NetBet

În NetBet Cazino distracția este mereu la cote maxime, pentru că în fiecare zi există promoții speciale și oferte pentru jucători. De exemplu, în fiecare miercuri sunt runde gratuite suplimentare, în fiecare vineri este happy hour, sâmbăta aduce câștiguri extra și surprizele plăcute continuă fără întrerupere.

Dar cel mai bine ar fi să descoperi chiar tu motivele pentru care NetBet Cazino este locul preferat de distracție pentru atâția și atâția jucători.