NetBet Blog Romania

Sferturile Cupei Mondiale de Rugby: parcursul formațiilor și predicțiile noastre

Cupa Mondială de Rugby este în plină desfășurare și Japonia este surpriza competiției până acum!

Anglia vs Australia

Ora și locul desfășurării: Sâmbătă, 10:15, Oita Bank Dome

Formă: Englezii au un parcurs perfect până în această fază. De asemenea ei sunt odihniți, după ce partida care ar fi trebuit să se desfășoare în weekend împotriva Franței a fost anulată din cauza vremii impracticabile. Lipsa acestei partide poate funcționa și ca un handicap dată fiind calitatea adversarului din sferturi. Wallabies nu au impresionat până acum, dar este de așteptat să își ridice nivelul în partida de sâmbătă. Australienii speră ca Micheal Cheika să aibă discursul necesar în vestiar și să își ducă formația în semifinale.

Jucători cheie:

Anglia: Owen Farrell este inima echipei albionului. El dă tonul prestatiilor formației sale.

Australia: David Pocock. Cel mai bun jucător al fostului Campionat Mondial care dă semne că va atinge din nou vârful de formă.

Predicție: Un meci al cărui rezultat este greu de prevăzut, unde pariul pe echipa Australiei merită încercat – COTA 3.45.

Noua Zeelandă vs Irlanda

Ora și locul desfășurării: Sâmbătă, 13:15, Tokyo Stadium

Formă: All Blacks au arătat bine în ultimul test important (din urmă cu 3 săptămâni) împotriva Africii de Sud, în timp ce irlandezii se află pe o pantă ascendentă evidentă în ultimele meciuri.

Neozelandezii dau dovadă de o incredibilă imaginație în crearea fazelor ofensive, dar atunci când momentele de magie nu  își fac apariția, ei pot deveni vulnerabili. Irlandezii au reușit să contracareze acest joc în două din ultimele 4 dispute directe. Vor reuși din nou surpriza?

Jucatori cheie:

Noua Zeelandă: Beauden Barrett. Probabil cel mai bun jucător din lume. Când este în formă, poate fi jucătorul decisiv al oricărei partide. Problemele pot apărea dacă acesta nu își găsește ritmul.

Irlanda: Conor Murray. Autoritatea jucătorului din centrul terenului este uriașă pentru echipa sa.

Predicție: Este foarte probabil ca irlandezii să țină scorul strâns în acest meci, și de ce nu, să reușească surpriza acestei faze a competiției. Pariul nostru este Irlanda +12.5 puncte – COTA 1.83.

Tara Galilor vs Franța

Ora și locul desfășurării: Duminică, 10:15, Oita Bank Dome

Formă: Țara Galilor pare imbatabilă la această ediție a Campionatului Mondial. Chiar dacă a avut probleme pe parcursul partidelor cu Fiji și Australia, formația lui Warren Gatland a reușit să iasă victorioasă. Francezii sunt la fel de imprevizibili ca întotdeauna, reușind să pară imposibil de bătut atunci când jocul le merge, sau să facă meciul foarte ușor pentru echipele adverse, în caz contrar.

Jucători cheie

Țara Galilor: Alun Wyn Jones. Jucătorul care definește stilul întregii echipe.

Franța: Antoine Dupont. Dacă versiunea încântătoare a Franței își va face apariția duminică, Antoine va fi motorul acestei echipe.

Predicție: Credem că Țara Galilor va conduce atât la pauză, cât și la finalul partidei – COTA 1.74. Indiferent de ce va încerca Franța, galezii sunt pur și simplu prea buni în toate compartimentele.

Japonia vs Africa de Sud

Ora și locul desfășurării: Duminică, 13:15, Tokyo Stadium

Formă: Japonia este gazda și totodată formația care a surprins cel mai mult ajungând în această fază a competiției. Pentru sud africani, partida poate reprezenta revanșa după una din cele mai mari surprize din istoria acestui sport.  Aura de outsideri a Japoniei este evidentă și în acest meci, o victorie a acestora fiind cotată ca improbabilă – COTA 5.60. Springbooks ar putea începe partida mai relaxat, dar puterea fizică și mentală a întregii echipe îi va duce spre victorie. Pentru ei Cupa Mondială începe din această fază, în timp ce pentru japonezi drama a atins deja cote de neînchipuit înaintea startului competiției.

Jucători cheie

Japonia: Kazuki Himeno. Numărul 8 al japonezilor poate face acțiuni incredibile când este în posesia balonului.

Africa de Sud: Cheslin Kolbe. Dacă japonezii se bazează pe viteză, răspunsul sud africanilor este viteza într-o treaptă superioară.

Predicție: Africa de Sud. Toți iubitorii imparțiali ai rugbyului vor fi de partea outsiderilor, dar noi suntem de părere că sud africanii vor strica sărbătoarea gazdelor. Cota Springbooks pentru o victorie la min. 15 puncte diferență este 1.90.

 

Cotele pentru câștigarea Campionatului Mondial de Rugby 2020

Echipă Cotă NetBet Echipă Cotă NetBet
Noua Zeelandă 2.25 Africa de Sud 4.20
Anglia 5.00 Țara Galilor 9.00
Irlanda 13.75 Australia 21.00
Japonia 23.25 Franța 34.00

 

*Cotele afișate pot suferi modificări.

Exit mobile version