NetBet Blog Romania

Criza coronavirusului anulează evenimentele sportive din întreaga lume

Pandemia de coronavirus a dat o lovitură grea lumii sportului. Până acum au fost anulate o mulțime de evenimente și este de așteptat ca în următoarea perioadă să fie luate și alte decizii similare.

Ce înseamnă asta pentru fotbal?

Federația Română de Fotbal a anunțat că toate meciurile de fotbal din România, inclusiv Liga 1, au fost amânate până la 31 martie. Acest termen poate, însă, să fie prelungit. Totodată, și meciurile selecționatelor U16 și U18 au fost anulate.

UEFA a anunțat că a amânat pentru o dată nestabilită meciurile Manchester City – Real Madrid, Juventus – Lyon, Inter Milano – Getafe și FC Sevilla – AS Roma. A mai precizat că o decizie în legătură cu suspendarea tuturor meciurilor din Liga Campionilor și Europa League va fi luată abia marțea viitoare.

Premier League a anunțat în această dimineață, 13 martie, că meciurile vor fi suspendate timp de trei săptămâni, cu posibilitatea de prelungire a acestui termen în cazul în care pandemia COVID-19 nu ia o întorsătură pozitivă. A urmat EFL, care a suspendat meciurile până la aceeași dată. Există însă temeri fondate că pandemia nu va atinge apogeul până în luna mai, lăsând data în care fotbalul ar putea reveni imposibilă de precizat.

Fotbalul scoțian l-a urmat pe cel englez, suspendând momentan toate meciurile.

Serie A a fost suspendată în urmă cu două săptămâni, din cauza crizei din Italia.

Toate meciurile din La Liga, prima liga de fotbal a Spaniei au fost suspendate cel puțin până la finalul lunii martie. Finala Cupei Spaniei dintre Bilbao si Real Sociedad, programata pe 18 aprilie, a fost amânată.

În Franța, Ligue 1 și Ligue 2 au fost suspendate, iar Finala Cupei Ligii, dintre PSG si Lyon, programata pe 4 aprilie, a fost amânată.

Ce alte sporturi au fost afectate de coronavirus?

Evident, majoritatea sporturilor au fost puternic perturbate în această săptămână din cauza acestei pandemii globale.

Tenis

ATP Tour a fost suspendat timp de șase săptămâni.

WTA a anunțat că turneul de la Charleston, programat între 4 și 12 aprilie, a fost amânat. Simona Halep își anunțase prezența la această competiție.

Turneul de la Miami a fost amânat oficial, conform unui anunț făcut de primarul orașului, Carlos A. Gimenez.

Turneul de la Praga, programat să înceapă la finalul lunii aprilie, a fost anulat.

Turneul de la Indian Wells, ce trebuia sa înceapă pe 9 martie cu faza calificărilor, a fost amânat.

Toate meciurile din Fed Cup programate la mijlocul lunii aprilie au fost amânate.

Baschet

NBA a fost suspendat până la o nouă notificare. Federația Internațională de Baschet a anunțat că a suspendat pe termen nedeterminat toate competițiile, inclusiv întrecerile europene intercluburi. Toate meciurile de baschet masculin și feminin din România au fost suspendate până la finalul lunii martie cel puțin.

Rugby

Meciul de rugby dintre Romania si Belgia, ce urma sa aibă loc sâmbătă la Botoșani, a fost amânat de Rugby Europe pentru o data necunoscuta.

Meciul Italia vs Anglia, programat pentru 14 martie, a fost anulat în urmă cu câteva săptămâni din cauza focarului din Italia, dar Țara Galilor și Scoția vor continua să joace.

Golf

Atât Turul European, cât și PGA Tour au suspendat evenimentele pentru următoarele săptămâni. Campionatul Jucătorilor a avut loc pentru o rundă pe 12 martie, dar oficialii au decis să-l anuleze și să aștepte până la The Masters pe 9 aprilie.

Cricket

Turneul Angliei în Sri Lanka a fost amânat, cu amenințarea lipsei meciurilor de test de vară și de o zi, în cazul în care infectările cu coronavirus nu se vor reduce. Australia joacă meciuri de o zi cu Noua Zeelandă în spatele ușilor închise, iar IPL este amânată până în aprilie.

Alte sporturi

Sezonul de Formula 1 a fost suspendat până în mai, cu două curse lipsă, cele din Bahrain și Vietnam.

Cele două meciuri ale Marii Britanii de hochei pe gheață din Polonia pe 17 și 18 aprilie au fost anulate.

În baseball, începutul sezonului MLB a fost întârziat cu cel puțin două săptămâni.

Cupa Mondiala la gimnastică nu va mai avea loc până în luna iunie.

Toate competițiile sportive din Argentina au fost anulate cel puțin până la 1 aprilie.

Campionatul Mondial de Patinaj, programat între 16 și 22 martie la Montreal, a fost anulat.

Toate meciurile organizate de Federația Internațională de Tenis de Masa au fost anulate.

Vom continua să actualizăm această postare, pe măsură ce vor fi făcute noi anunțuri.

 

Deși multe evenimente sportive au fost anulate, noi oferim în continuare o mulțime de jocuri de cazino și sporturi virtuale care cu siguranță nu vor fi amânate!

Esențial este ca fiecare dintre noi să rămână în siguranță și să respecte ceea ce spun autoritățile și specialiștii.

 

 

Exit mobile version