În această perioadă sportul și mai ales sporturile de echipă ne lipsesc tuturor cu desăvârșire. Poate fi o idee bună să ne delectăm cu sloturi care abordează această tematică. Iată deci, o listă cu cinci sloturi cu temă sportivă populare pe platforma noastră de casino online.

Hugo Goal

Hugo Goal - Sloturi cu temă sportivă

Un gameplay clasic pentru sloturi. Cu 3 role și cu 5 linii de plată, combină elemente clasice din fotbal, cu elemente comice și de animație pentru a oferi jucătorilor o păcănea care este unică pe piața jocurilor de noroc.

Hugo este un troll care iubește fotbalul, dar, care dorește de asemenea, să te ajute să câștigi premii mari în timpul petrecut împreună.

Fiecare parte a acestui joc este la fel de palpitantă ca un meci de fotbal. Deoarece vine la pachet cu lovituri de departajare, lovituri libere și reluări ale câștigurilor pentru a garanta un joc frenetic. Iar miză poate varia de la 0,25 RON la 500, ceea ce face acest joc perfect atât pentru highrolleri, cât și pentru cei cu buget redus.

În cazul în care găsești personajul simpatic și vrei să explorezi mai departe și să descoperi sloturi care îl au ca protagonist, ai noroc. Furnizorul Play’n GO i-a dedicat o întreagă serie de sloturi lui Hugo. Îți sugerez să încerci și: Hugo, Hugo 2 și Hugo`s Adventure.

Break Away

Break Away

Înscrie-te în turneul Break Away și devino un superstar al hocheiului, chiar dacă te joci la sloturi online!

Acest slot cu 5 role pline de acțiune dezvoltat de Microgaming, oferă simboluri wild stivuite, runde gratuite și o caracteristică intensă Smashing Wild, care vine întotdeauna cu un câștig garantat.

Această caracteristică este declanșată la întâmplare și poate apărea în timpul unei runde, sau la sfârșitul acesteia.

Așa că, surprizele se țin lanț în acest meci de hochei, iar rezultatele unei runde sunt mereu imprevizibile!

Dar, cea mai iubită caracteristică din acest joc, e cu siguranță funcția Rolling Reels.  Practic, la fiecare câștig aceasta zdrobește toate simbolurile implicate de pe ecran, lăsând locul altora, care pot aduce noi de câștiguri. Într-un fel, fiecare rundă câștigătoare se transformă în două în slotul Break Away.

Basketball Star

Basketball Star Microgaming

Dacă gândul de a juca o partidă de baschet nu îți dă pace, slotul acesta este pentru tine. E un joc fantastic care te va răsplăti pentru implicarea ta pe teren.

Jucătorii cu experiență vor fi bucuroși să afle că Microgaming, a încorporat și în acest slot 243 de modalități de câștig și că acesta se poate juca și cu funcția de rotire rapidă activată.

Cu peste 40 de simboluri pe ecranul de joc și aceeași funcție Rolling Reels, care acordă câștiguri multiple cu o singură rotire, Basketball Star este un joc care nu are rivali.

Grafica este superbă – terenul de baschet din fundal arată grozav – iar efectele sonore cu aplauzele mulțimii te impulsionează să dai maximul.

În plus, Basketball Star oferă câștiguri scandaloase. Cu miza setată la minim, adică 2,5 lei, atunci când pe role aterizează 5 simboluri scatter, vei câștiga 625 lei.

Golden Goal

Golden Goal

Imaginează-ți că meciul este în prelungiri și scorul este strâns, dar că echipa ta poate câștiga!

Ce trebuie să faci, este reușești să aliniezi simbolurile potrivite pe role și să declanșezi animațiile unui câștig masiv!

În jocul slot Golden Goal ai toate șansele să faci asta, deoarece acest slot vine însoțit de un jackpot progresiv specific pentru sloturi de la Play’n GO.

Cu trei role și o singură linie de plată, acest joc este tensionat. Dar, totodată, ai nevoie de un singur moment de magie pentru a declanșa runda jackpot care te poate răsplăti cu sume colosale.

Gold Trophy 2

Gold Trophy 2

Dacă în schimb preferi să contemplezi un sport mai relaxat, tematica specifică golfului din Gold Trophy 2, te va cuceri.

Pentru cei care cunosc și prima variantă a acestui joc, despre Gold Trophy 2 pot să spun că reușește să păstreze senzația retro a versiunii originale, dar totuși fără să arate depășit.

Principala caracteristică a acestui joc este bonusul runde gratuite, care vine însoțit de un multiplicator de 3x. Este un slot cu intensitate redusă, care va atrage fără dubiu fanii golfului.

Simbolurile au un fundal alb simplu. Umbrele și micile detalii grafice au un singur scop, să ofere atmosfera liberă și relaxată a unei partide de golf în aer liber.

Dacă golful e genul tău de sport, acest slot îți poate oferi o senzație asemănătoare. Chiar dacă este jucat din confortul propriei case!

 

Sportul este o activitate sănătoasă, dar atunci când tot ceea ce îți dorești este să retrăiești un pic din atmosfera sportului preferat și să te distrezi, sloturile cu temă sportivă sunt o alternativă bună. Și cine știe, poate chiar să te bucuri de câștiguri demne de un sportiv profesionist!

Nu uita că jocurile de noroc implică riscuri financiare și trebuie să joci întotdeauna responsabil. Nu miza niciodată mai mult decât îți poți permite și cere ajutor dacă jucatul a devenit problematic pentru tine.