Cel mai vânat jackpot de cazino online s-a dat din nou. Premiul a stabilit un nou record în ce privește suma plătită!

Cu aproximativ o săptămână înainte să își aniverseze ziua de naștere, un norocos jucător se distra la jocurile EGT oferite de NetBet, acolo unde la un moment dat spin-urile s-au oprit și pe ecran i-a apărut secvența specială Jackpot Cards. În acel moment, știa că orice ar fi, un jackpot era deja asigurat. Dar sigur, cine vrea trefla, când inima neagră plătește mici averi? Așa că jucătorul s-a pus pe întors cărți și, în scurt timp, a reușit să dea pe față trei dame de pică, aducătoarele marelui premiu! În contul lui a intrat fantastica sumă de 532.823,84 lei.

Cu peste jumătate de milion de lei mai bogat, pasionatul de sloturi ne-a acordat un interviu.

jackpot record la jocurile EGT

„La început am rămas puțin blocat”

NetBet: În primul rând vă rog să vă prezentați, pe scurt.

Jucător: Am 36 de ani, locuiesc în București si sunt (aproape) casatorit. Lucrez în industria IT, deci o mare parte din timp sunt în fata calculatorului. Când nu fac asta, în timpul liber, prefer să “evadez din București”. În ultima vreme, din cauza pandemiei, acest lucru nu a fost posibil. Sau nu atât de mult pe cât mi-aș fi dorit, astfel că pentru relaxare mai petrec timp și pe platforma NetBet.

Când ați început să jucați pe NetBet Cazino?

Nu mai țin minte exact, dar cred că am deschis contul acum 4-5 ani. Prezența pe platforma dumneavoastră a fluctuat destul de mult, cu perioade în care am intrat destul de des, alternând cu perioade în care nu am intrat deloc din cauza altor priorități.

Ce vă place cel mai mult la NetBet Cazino?

Platforma dispune de o gamă foarte variată de jocuri, are o interfață “user friendly” și funcționează bine pe mobil (majoritatea accesărilor le fac de pe telefonul mobil).

Un alt aspect de care am fost plăcut impresionat este faptul că, în rarele ocazii în care am apelat la echipa de suport cu diverse întrebări, am rămas cu o impresie foarte bună despre rapiditatea și profesionalismul cu care au fost tratate nelămuririle mele.

Care este jocul dvs. preferat?

Cred că Flaming Hot ar fi jocul meu preferat, deși nu sunt sigur dacă e și jocul la care am câștigat mai mult.

Care a fost prima reacție atunci când ați câștigat? 

La început am rămas puțin blocat, nu eram sigur ce s-a întâmplat. Pe urmă am țipat puțin de bucurie prin casă. Iar după aproximativ două ore de la câștig am mai intrat încă o dată să mă asigur că nu a fost o greșeală și într-adevăr a fost real.

Ce veți face cu banii câștigați?

Ne gândeam la achiziționarea unei noi locuințe, iar acest câștig va ușura și va face posibil mai repede acest lucru.

„Un mijloc de relaxare și distracție”

Și nu în ultimul rând, ce sfat ați oferi celorlalți jucători de pe NetBet Cazino?

În primul rând să joace responsabil și să-și aducă aminte că acele cifre din cont sunt bani reali. Până la urmă această platformă ar trebui să fie un mijloc de relaxare și distracție, unde câteodată ai parte și de surprize plăcute.

În doilea rând aș vrea să le transmit faptul că până acum aveam unele rețineri referitoare la faptul că jackpoturile (în special cele mari) sunt chiar pentru toată lumea. Este primul jackpot de o asemenea valoare pe care îl câștig, dar poate nu și ultimul :). Și până acum nu credeam cu adevărat că aș putea fiu eu câștigătorul. Sau că astfel de jackpoturi “se dau pe bune”. Se pare că m-am înșelat și mă bucur că a fost așa.

_________

Jackpot progresiv EGT: eligibil la orice miză

Așa cum spuneam, jackpoturile EGT sunt cele mai căutate de jucători în acest moment. Asta pentru că  spre deosebire de alte jackpoturi disponibile în cazinouri, poți câștiga cel mai mare jackpot jucând la mize mici și foarte mici. Miza trebuie doar să fie în intervalul eligibil stabilit de operator. De exemplu, pe NetBet, acest interval este între 0,10 lei și 5.000 de lei per rotire.

Jackpoturile EGT sunt de 4 valori distincte, corespunzătoare fiecărei suite dintr-un pachet de cărți. De la mic la mare, jackpoturile se ordonează astfel: cel de treflă, cel de caro, cel de cupă și cel de pică.

Jackpoturile EGT sunt progresive. Adică din fiecare rotire jucată în NetBet la un joc EGT, o parte din miză intră în jackpoturi. Astfel, acestea pot să atingă valori foarte mari, chiar dacă se declanșează frecvent.