Pentru că Ziua Îndrăgostiților trebuie sărbătorită așa cum se cuvine, NetBet Casino te invită să descoperi 5 sloturi de dragoste pe care furnizorii de top le-au gândit special pentru tine!

Încearcă-le pe toate și vezi care ți se potrivește!

Tweet Hearts

Pentru că în doi totul este mai frumos, fiecare simbol Tweet Hearts își găsește jumătatea pe grila slotului Microgaming! Singure sau împreună, amoroasele păsări se aliniază pe cele 17 linii de plată în combinații de până la 10 simboluri. Și pentru că dragostea lor este cu totul specială, sunt calculate împreună la plata fiecărei runde! Acesta este și motivul pentru care reușesc să plătească până la 300 de ori miza.

Până și simbolul Wild și-a găsit perechea! El poate să fie simplu, dublu sau norocos și poate apărea aleatoriu în timpul jocului în combinații de până la 6 simboluri. Simbol de Runde Gratuite? Și el a fost atins de magia dragostei! Un simbol dublu va fi calculat ca atare, iar o sumă de 5 simboluri Free Spins activează nu mai puțin de 10 Runde Gratuite. Cu atâtea plăți pline de iubire, fluturii  sunt deja istorie! Păsările Tweet Hearts sunt cele care îți vor cuprinde de emoții contul NetBet!

Anderthals

Te-ai săturat de miile de cutii de ciocolată și de buchetele de trandafiri care se ofilesc în colțul camerei? O dragoste simplă și sinceră poate fi răspunsul! Ia exemplul cel doi îndrăgostiți Anderthals care își sărbătoresc dragostea la lumina focului Microgaming cu cele mai sălbatice premii!

Pentru că abia au descoperit puterea focului, de fiecare dată când două sau mai multe simboluri torță coboară grila de joc, funcția corelată rolei respective va fi activată. Ca să nu te plictisești, ele se vor schimba la fiecare rundă! Conopida plătește de până la de două ori miza, bucata de carne activează 8 Runde Gratuite, iar peștele Wild crește simbolurile Wild de pe grilă de până la x3 sau le mută poziția pentru plăți de piatră! Wild este și dinozaurul care se extinde pe toată grila de joc. Cu atâtea posibilități de câștig, nici nu ne mai mirăm de ce dragostea adevărată supraviețuiește în orice condiții!

Immortal Romance

Este iubirea voastră suficient de tainică pentru a rezista celor 243 linii de plată și câștigurilor de până la de 12.000 x miza? Dacă da, înseamnă că dragostea voastră e cu adevărat nemuritoare, similară cu cea a vampirilor Microgaming care își demonstrează aprecierea de mii de ani, cu cele mai spectaculoase premii.

Dar dacă iubirea voastră nu a trecut încă testul timpului, acum este momentul! Dacă reușiți să treceți de temnița celor 25 Rundelor Gratuite și a multiplicatorilor de câștig de până la x5, Amber, Troy, Michael și Sarah vă vor primi pe eternitate în lumea Immortal Romance. Doar aici simbolul Wild Desire transformă până la 5 role în Wild și dublează la nesfârșit, fiecare câștig în care este implicat! Ești gata să primești pe viață un RTP al iubirii de 96.86%?

Leprechaun goes to Hell

Suntem obișnuiți să ne dorim o iubire angelică care să ne facă să zburam. Dar dacă adevărata dragoste te așteaptă de fapt la porțile înflăcărate ale Iadului?  Așa cum norocosul Leprechaun s-a îndrăgostit incurabil de focoasa diavoliță Play’n GO și de cele 4 Jackpoturi ale infernului, suntem siguri că și tu te vei îndrăgosti de câștigurile slotului Leprechaun goes to Hell.

Chiar dacă sunt din lumi diferite, universul i-a a dus împreună sub cea mai puternică magie a dragostei, cu 25 de linii de plată. Astfel că, atunci când Spiridușul și Evilene fac parte din aceeași linie de câștig, plata se va dubla! În plus, de la atâta iubire, Leprechaun a devenit Joker! Acum înlocuiește toate simbolurile și crește temperatura Iadului la fiecare câștig pentru a activa unul din Jackpoturi. Îi vin în ajutor și cele 10 Runde Gratuite, bonusurile Infernale, multiplicatorul de câștiguri și inimile de foc. O dragoste atât de intensă învinge orice!

7 Sins

Te afli într-o relație sau ești pe cont propriu? Chiar nu contează! Oricine are dreptul să viseze! Așa că furnizorul Play’n Go a pregătit pentru tine, 7 ispite pe care să le dezbraci de premii! Mai mult, norocosul Joker 7 transformă orice fantezie într-un adevărat deliciu! Pe lângă faptul că înlocuiește simbolurile obișnuite, el plătește până la 350.000 RON!

Pregătește-te să activezi 7 Runde Gratuite cu fiecare din cele 7 ispite atrăgătoare! Ele se vor extinde pe toată rola de mijloc și vor creea câștiguri provocatoare de până la de 1.112 de ori miza. În plus, un multiplicator va crește de până la 7 x pentru fiecare rotire consecutivă. Pentru cei mai puțin norocoși, există și o a doua șansă. Alegi care este ispita favorită și poate ai noroc să dezvălui al treilea simbol Scatter care declanșează Rundele Gratuite sau poți să câștigi un premiu instant de până la 15 x pariul total. Dă liber imaginației și hai să faci cunoștință cu slotul 7 Sins!