Manchester United ar putea bifa a 5-a victorie consecutivă duminică, împotriva modestei Burnley. Cu această ocazie, NetBet oferă legendara COTĂ 50 pentru o victorie United, disponibilă tuturor celor care acum își deschid un cont pe siteul NetBet.

Dacă nu ai deja un cont NetBet, atunci…

Uite ce să faci pentru a prinde superoferta

Cota promoțională este accesibilă celor care acum își deschid un cont NetBet. Cota este valabilă numai și numai pentru pariul „1 Final”, în meciul Manchester United – Burnley (duminică, 18 aprilie, ora 18:00).

În formular, la pasul 3, folosește codul promo COTA50 (dacă nu este deja completat).

  • În nou-creatul tău cont NetBet accesează secțiunea „Casierie” și alimentează contul cu 50 de lei.
  • În oferta de pariuri alege meciul Manchester United – Burnley și pariază 10 RON pe rezultat final 1 (victorie Man United) la cota afișată pe site.

Dacă pariul e câștigător, vei primi imediat, în bani reali, conform cotei normale de pe site. Banii extra conform cotei 50,00 vor fi creditați în cel mult trei zile, sub formă de FREEBET.

Ce ar trebui să mai știi?

Ține cont că:

  • Pariul trebuie să fie primul tău pariu pus pe NetBet pentru a fi eligibil în Cota 50! Deci imediat după deschiderea contului, pariază întâi 10 RON pe 1 rezultat final în Manchester United – Burnley.
  • Atenție: pariurile over/under, șansă dublă sau altele nu sunt eligibile.
  • Suma maximă pariabilă pentru Cota 50 este de 10 RON. Poți plasa un pariu mai mare de atât, dar cota promoțională va fi valabilă numai pentru valoarea de 10 RON. Restul mizei va fi înmulțită cu cota normală de pe site.
  • Apoi poți plasa orice alte pariuri dorești pe NetBet.
  • La prima depunere, folosește un card bancar. În această promoție NU sunt acceptate depuneri cu portofele electronice, Paysafe, Smith&Smith, Neteller & Skrill.
  • Freebetul obținut în urma promoției trebuie rulat o dată la cotă 1,80 sau mai mare, în termen de 7 zile, conform termenilor și condițiilor promoției.

Jucătorii existenți au cote mărite

Dacă ai deja un cont deschis la NetBet, nu poți beneficia de Cota 50, dar poți prinde alte cote mărite special, unde câștigurile se dau direct cash, în contul NetBet.

 

Asta e tot pentru acum. Distracție plăcută și multă inspirație la pariuri!