NetBet sărbătorește turneul anului cu o ofertă specială atât de bună, încât toți pariorii trebuie să știe de ea. Citește acest articol pentru a afla cum poți să primești DOUĂ pariuri gratuite pe NetBet!

Pentru un prim pariu de minim 50 de lei pe orice eveniment de la Euro 2020, NetBet oferă alte două pariuri gratuite, egale ca valoare cu pariul inițial.

 

Ce să faci pentru a primi 2 PARIURI GRATUITE

Dacă nu ai deja un cont NetBet, urmează cu atenție pașii pentru a primi cele două pariuri:

  1. Accesează ACEST LINK și completează formularul de înregistrare care va apărea pe ecran.

Atenție: Folosește date reale, altfel nu vei putea încheia cu succes procedura de înregistrare.

  1. Loghează-te pe NetBet folosind username-ul și parola pe care le-ai creat la pasul 1, apoi efectuează o depunere de minim 52 de lei în contul tău.

Atenție: Se acceptă numai depuneri cu cardul. Pentru această ofertă NU sunt acceptate depuneri cu portofele electronice, Paysafe, Smith&Smith, Neteller & Skrill.

  1. Alege un meci de la Euro 2020 din oferta NetBet, apoi plasează un pariu single de 50 de lei pe cotă 1,60 sau mai mult.

Atenție: Poți alege rezultat final, pariuri pe goluri, cornere, cartonașe și așa mai departe. Important e ca pariul să fie singur pe bilet și cota să fie minim 1,60.

  1. După stabilirea pariului inițial, în cel mult 72 de ore primești alte două pariuri gratuite de câte 50 de lei (FREEBET-uri) de la NetBet, pe care să le folosești pe alte meciuri de la Euro.

Atenție: vei putea plasa pariuri totale de 150 RON, chiar dacă ai jucat doar 50 RON.

Pot beneficia de o ofertă cu pariuri gratuite mai valoroase?

Dacă ești un bun cunscător al fotbalului și dorești să beneficiezi la maxim de această ofertă, atunci e bine de știut că suma maximă a ofertei este de 500 RON în pariuri gratuite.

Pentru asta, la pasul 3 de mai sus, în loc de 50 RON, pune primul pariu pe Euro de 250 RON, la cotă 1,60 sau mai mult. Vei primi alte două freebet-uri de câte 250 RON, deci vei primi în total, cadou de la NetBet, 500 RON în pariuri gratuite!

Ce altceva mai trebuie să știi?

Banii câștigați atât din pariul inițial cât și din pariurile gratuite nu au condiții de rulaj.

Pariurile gratuite acordate în promoție sunt valabile 3 zile și pot fi plasate doar pe meciuri de la Euro, pe cotă de 1,60 per selecție.

Pariurile gratuite apar vizibile în tichetul de pariuri dacă selecțiile de pe tichet respectă criteriile de eligibilitate.

Bilet cu selecție care nu respectă termenii pariului gratuit: cota este mai mică de 1,60. OBS: în bilet nu apare opțiunea de a folosi un pariu gratuit.

 

Bilet cu selecție care respectă termenii pariului gratuit: cota este mai mare de 1,60. OBS: în bilet apare opțiunea de a folosi un pariu gratuit, semnalizată de chenarul roșu.

Un pariu gratuit nu poate fi împărțit în mai multe pariuri mai mici. Folosește întreaga lui sumă pentru a beneficia la maxim de ofertă.

Oferta curentă este valabilă numai pentru noile conturi deschise după data de 10 iunie și care au urmat pașii descriși în acest articol.

În plus, după ce vei fi primit oferta aceasta de bun venit, vei putea participa în numeroase promoții pe site, precum: oferte cu bonus pe cele mai populare meciuri, cote speciale mărite, cote promoționale, alte oferte freebet și multe alte surprize plăcute.

Mult succes!