An de an, milioane de fani urmăresc cu maxim interes cei mai buni baschetbaliști din lume concurând în ligi precum NBA, Euroliga, VTB, Spanish League, Russian League, Italian League și altele, iar la NetBet poți plasa pariuri sportive pe favoriții tăi la cote excelente!

Ai o mulțime de cote pariuri antepost disponibile cu mult timp înainte de a debuta o competiție de baschet, zeci de opțiuni pre-meci și, bineînțeles, piețele live sunt deschise pe tot parcursul meciurilor de top.

Accesează chiar acum secțiunea de Pariuri Baschet NetBet pentru a afla când are loc următorul meci al echipei preferate și cum arată cotele la pariuri!

Baschet

Cum pariezi pe baschet online

Acum, este mai simplu ca niciodată să pariezi pe baschet online. Intră în contul tău NetBet, accesează secțiunea Pariuri Baschet, alege selecția sau selecțiile dorite, introdu miza pe biletul virtual și apasă butonul verde „Pariază”! Alege inspirat și bucură-te de câștiguri senzaționale la pariuri pe baschet doar la NetBet!

Pariuri pe baschet NBA

Sunt peste 1.000 de meciuri în fiecare sezon de NBA, casa celor mai buni baschetbaliști din lume. Iar la NetBet îți punem la dispoziție o ofertă completă de pariere pe baschet. 

Vrei să pariezi încă de pe-acum că titlul NBA va merge la LA Lakers, BKN Nets, MIL Bucks sau GS Warriors? Cine va fi ales următorul MVP al sezonului regulat? Luka Doncic, Kevin Durant, Joel Embiid, Giannis Antetokounmpo, Stephen Curry sau chiar legendarul LeBron James? Accesează piețele NetBet antepost chiar acum și profită de cote excelente la pariuri pe baschet online! 

Iar dacă preferi pariurile pre-meci și cele live, avem vești excelente pentru tine. La NetBet ai zeci de opțiuni de pariere pre-meci la orice duel din NBA, iar piețele live sunt deschise încă de la primul fluier al arbitrului. Cotele In play oscilează rapid în funcție de modul în care decurg partidele, așa că fii sigur că urmărești cu atenție meciurile, pentru a nu rata momentele în care cotele favoriților cresc!  

Cele mai populare pariuri pe baschet

Cea mai populară opțiune la pariuri sportive este cea pe Câștigător meci. Însă la baschet lucrurile sunt ușor diferite. Asta pentru că destul de multe partide sunt dezechilibrate. Iar pentru astfel de situații îți oferim pariuri pe handicap (normal sau asiatic). Echipele care au semnul „-” sunt cele favorite, iar cele care au semnul „+” sunt outsider-ele. 

Să luăm un exemplu din Euroliga. Maccabi Tel-Aviv are o cotă de 1.25 la victorie în meciul cu Crvena Zvezda (4.05). Ținând cont de diferența de valoare, poți alege selecția handicap Maccabi Tel-Aviv -8.5, la o cotă de 1.93. Pariul va fi câștigător dacă israelienii câștigă la minim 9 puncte diferență. Astfel, pariurile pe handicap în baschet sunt în multe cazuri chiar mai populare decât cele pe piața Câștigător meci.

Un alt tip de pariuri foarte popular la baschet este Total puncte (over/under). Aici, mizezi pe faptul că se vor înscrie mai multe sau mai puține puncte decât o valoare prestabilită. Este denumită linie sau spread. Dacă vorbim despre o linie de 151.5 de puncte, va fi câștigător pariul Under. Dacă se înscriu maxim 151 de puncte și Over. Dacă se înscriu minim 152 de puncte. Liniile diferă de la un meci la altul și de la o ligă la alta.

Alte opțiuni de pariere populare la baschet sunt Total puncte echipa gazdă/oaspete, Șansă dublă (1x, x2, 12), Să intre în prelungiri, Pariurile pe reprize, Marja victoriei sau Pariurile combinate Handicap + Total Puncte.

Vizitează cu regularitate secțiunea de pariuri pe baschet NetBet și fii mereu la curent cu tot ceea ce întâmplă în acest sport fantastic!