NetBet Blog Romania

Distrează-te și câștigă la sloturi online Play’n GO!

Play’n GO este unul dintre producătorii de jocuri de cazino care s-a impus în aproape toate cazinourile online. Oferind sloturi online de o calitate excepțională, disponibile pe toate device-urile, compania înregistrată în Suedia, cu birouri în Malta, Ungaria și Filipine, a făcut din produsele software dezvoltate unele dintre cele mai solicitate mărci din industria de gambling.

Cine este Play’n GO?

Înființată în 1997, compania suedeză a cunoscut succesul în ultimii 10 ani, devenind unul dintre dezvoltatorii de top de soluții complete și personalizate pentru industria jocurilor online Ca rezultat al eforturilor companiei pentru produse și servicii din ce în ce mai bune, aceasta a fost recompensată cu diverse premii: Outstanding Mobile Products, Game Provider of the Year, Game of the year.

Principalele produse din portofoliul Play’n GO sunt sloturile online. În colecția de păcănele online vei găsi titluri care abordează tematici diverse, încărcate pe diverse grile de joc și având încorporate diverse tipuri de bonusuri și jackpot-uri fixe sau progresive. Din cele peste 250 de sloturi online ale acestui provider, pe platforma de cazino online NetBet vei găsi 206 titluri. Acestora li se adaugă și 12 jocuri de masă bazate pe abilități, cum ar fi ruleta online, Blackjack, Baccarat sau Poker.

Prin ce se remarcă colecția de sloturi Play’n GO? 

Păcănelele online sunt cele mai căutate produse ale acestui provider. Cele mai multe dintre ele au în spate o poveste (sloturile inspirate din mitologia antică sau greacă, cele inspirate de civilizațiile sud-americane, cele dedicate aventurierului Play’n GO, Rich Wilde, sloturile cu muzică, etc), beneficiază de o grafică impecabilă, o mecanică de joc fluidă, stabilă, ușor de personalizat, și pot fi accesate în condiții ideale, atât de pe PC, cât și de pe dispozitive mobile.

Colecția de jocuri de cazino Play’n GO este una dinamică, căreia îi sunt adăugate constant noi titluri care să completeze teme deja abordate, dar și unele care deschid noi orizonturi. Nu în ultimul rând, păcănelele Play’n GO au unele dintre cele mai mari RTP-uri din piață (cele mai multe peste 96%) și un potențial de plată extraordinar, cu câștiguri care pot depăși 20.000x miza.

Cele mai populare sloturi Play’n GO

Book of Dead

Deși s-a comentat mult pe asemănarea cu Book of Ra, slotul celor de la Novomatic, Book of Dead se plasează în topul preferințelor jucătorilor din multe țări. La acest succes contribuie calitatea marca Play’n GO, simbioza dintre mișcarea rolelor și coloana sonoră, tema egipteană, RTP-ul de 96,21% și cel mai mare câștig de 5.000x.

Cele mai interesante caracteristici ale acestui joc de păcănele online sunt posibilitatea de mări câștigurile de 2 sau de 4 ori într-un Joc de Noroc în care trebuie să ghicești culoarea unei cărți de joc (Roșu sau Negru), respectiv, simbolul de pe aceasta (Treflă, Inimă, Pică sau Romb) si bonusul cu rotiri gratuite cu simbol special expandabil.

Testament 

Disponibil din martie 2020, acest joc poate fi considerat unul dintre cele mai bune păcănele cu muzică din piață. Inspirat din activitatea trupei americane de metal trash Testament, jocul foarte volatil se desfășoară pe o grilă 5×3 cu 243 de direcții de plată. În ton cu muzica „demonică”, toate simbolurile tematice au coarne sau dinți ascuțiți, jocul fiind construit în jurul albumului Dark Roots of Hearts (2012). 

Coperta albumului este simbolul Scatter care este responsabil de caracteristicile bonus ale jocului. 2 simboluri Scatter oriunde pe role inițiază secvența bonus Song în care poate fi activată una din următoarele funcții: Cold Embrance (Wild lipicioși pentru următoarele 3 rotiri), Roots Dark of Earth ( simbolul Wild se extinde cu o poziție în sus sau în jos) sau Throne of Thorns (o rotire cu grila de joc 4-5-6-5-4 cu 2.400 de direcții de plată.

3, 4 sau 5 Scattere simultan pe role inițiază bonusul Rise Up – 9 rotiri gratuite cu grila 4-5-6-5-4, cu cele 9 poziții din vârf blocate. Fiecare Scatter deblochează o poziție pe rola pe care apare. Dacă sunt deblocate toate rolele încep RotirileTestament – 3 rotiri + rotirile rămase din Rise Up cu grila completă și toate caracteristicile Song activate. 

Moon Princess

Inspirat din serialul de desene animate Sailor Moon, acest slot  distribuit din 2017 poate face plăți de până la 5.000x. Luna este simbolul Wild, iar prințesele Love, Star și Storm sunt vedetele jocului. Încărcat pe o grilă 5×5, jocul face plăți pentru combinații din minim 3 simboluri identice alăturate pe orizontală sau verticală. Toate rotirile beneficiază de caracteristica Cascadă prin care simbolurile câștigătoare sunt îndepărtate de pe role și înlocuite cu un simbol Wild. Fiecare câștig crește cu +1 multiplicatorul de câștig, iar câștigurile cu simboluri Prințese sunt contabilizate în contorul Bonus.

În jocul de bază, în mod aleatoriu, la rotirile necâștigătoare, se poate declanșa Puterea Prințeselor, o caracteristică în timpul căreia Prințesa Love transformă un set de simboluri în alt simbol, Prințesa Star adaugă 1-2 Jokeri pe role, iar Prințesa Storm distruge 2 seturi de simboluri. Prințesele își vor arăta puterile succesiv, în rotiri diferite. Dacă se completează contorul Bonus se inițiază caracteristica Triadă de Prințese în care cele trei își vor face magia pe rând, în aceeași rotire.

Când Funcția Cascadă eliberează grila de simboluri este declanșat Bonusul cu rotiri gratuite cu 3 variante la alegere: Love Princess cu 4 rotiri gratuite, Star Princes cu 5 rotiri gratuite sau Storm Princes cu 8 rotiri gratuite. Rotirile vor beneficia de superputerea prințesei alese, multiplicatorul de câștiguri nu se mai resetează între rotiri, putându-se ajunge la 20x, încărcarea contorului bonus adaugă rotiri gratuite suplimentare, iar eliberarea grilei este premiată cu 200x.

Exit mobile version