Platforma NetBet Casino găzduiește o întreagă colecție de sloturi online inspirate din filme. O notă aparte printre acestea o face Bloodsport, un produs al Skywind Group. Acest joc de cazino pare un omagiu adus lui Jean Claude Van Damme, unul dintre cei mai cunoscuți actori de filme de acțiune de la Hollywood.

slotul online Bloodsport

Sursa de inspirație pentru slotul online Bloodsport de la Skywind

În anii 1980-1990, Van Damme era un tânăr actor care apărea în filme de acțiune de succes. Unul dintre primele sale filme este Bloodsport (1988). Un regal de arte marțiale, filmul spune povestea unui luptător real, Frank Dux, care susține că a câștigat un concurs internațional de lupte de contact (Kumite). Acesta ar fi fost secret și s-ar fi disputat în Bahamas în 1975.

Filmul mută acțiunea în Hong Kong, păstrează o parte din viața reală a lui Frank Dux, dar își concentrează acțiunea asupra concursului. Mai mereu au circulat zvonuri despre lupte de contact foarte dure în care luptătorii erau răniți grav sau chiar uciși. Astăzi, luptele despre care se vorbea pe la colțuri se desfășoară în mod legal, în ring (gale de MMA – Arte Marțiale Mixte).

Grila de joc este ringul de luptă în Bloodsport

Acest joc de păcănele online a fost lansat în octombrie 2019 și se desfășoară sub forma unei lupte între Frank Dux (Van Damme) și Chong Li (Bolo Yeung). Grila de joc cu 5 role pe 11 rânduri și 88 de linii de plată fixe este plasată între cei doi. Foarte volatil, jocul cu RTP de 93.52% permite câștiguri de până la 250x. Caracteristicile bonus permit și câștigarea a 4 jackpoturi: 2 fixe (Mini – 10x miza și Minor – 25x miza) și două progresive (Major și Grand).

Fidel acțiunii din film, slotul online Bloodsport îi aduce pe role pe Frank Dux (Wild), Chong Li, Ray Jackson, Sadiq Hossein și Pumola.  Alte simboluri sunt Stropii de Sânge și Dim Mak care acționează ca Scattere. În timpul rundelor bonus vor apărea și alte simboluri asupra cărora ne vom opri la momentul potrivit. Simbolurile Luptători pot să aibă dimensiuni variabile (maxim 7 rânduri), iar simbolurile Stropi de sânge nu fac plăți.

La fiecare pariu se plasează 200 de fise care pot avea valori cuprinse între 0.01 RON și 8 RON (pariul minim 2 RON – pariul maxim 1.600 RON). Deși, la prima vedere, jocul pare complicat, el este destul de simplu, iar mecanica extrem de fluidă, atât în Modul  Normal, cât și în Modul Turbo.

Secvența Bonus Dim Mak din Bloodsport

Este declanșată de 3 sau mai multe simboluri Dim Mak (Scattere). Este o rundă pick em pe trei niveluri. În timpul acesteia vei întâlni ca simboluri Nuca de Cocos (primul nivel), Bloc de Gheață (al doilea nivel), Cărămida (al treilea nivel), Ieșire (X roșu) și Avansare (săgeată verde). 

La fiecare nivel vei alege din cel 17 simboluri disponibile. Fiecare dintre acestea va dezvălui un premiu în bani, un simbol Avansează sau un simbol Ieșire. Premiile în bani vor fi colectate într-un Contor de câștiguri. Simbolurile de la primul nivel pot dezvălui premii în bani de până la 7.5x, în al doilea nivel poți câștiga la o singură alegere până la 12.5x, pentru ca în nivelul 3 să poți dezveli simboluri cu valoarea 25x.

Când descoperi un simbol Ieșire se termină runda și primești premiile colectate. Dacă dezvălui simbolul Avansare ești transferat la nivelul următor. Un simbol Avansare la nivelul 3 te transferă în runda bonus Big Time Fight Wheel.

Funcția Bonus Big Time Fight Wheel

Această caracteristică este inițiată din bonusul Dim Mak, dar și de 15 simboluri Stropi de Sânge pe rândurile 5-7 (Zona de luptă). Roata Norocului va stabili Secvența Bonus alocată.

Secvența Dux Bucks Fight constă în 3 rotiri gratuite. În care în Zona de luptă pot să aterizeze premii în bani (de la 0.5x la 250x) sau simboluri Jackpot. După fiecare rotire ai opțiunea de a încasa câștigurile și de a reveni la jocul principal. Sau poți opta pentru o nouă rotire cu ajutorul butonului Luptă. În ultimul caz renunți la câștigurile din rotirea precedentă, cu excepția celor progresive (Jackpoturile Major sau Grand). 

Se recomandă ca după prima rundă să încasezi câștigurile mai mari de 68x. Iar după a doua rundă pe cele de peste 55x. Când renunți înainte de a treia rotire poți primi în mod aleatoriu unul dintre jackpoturile progresive.

Secvența Kumite cu rotiri gratuite – se acordă 15 rotiri gratuite cu simbolurile din jocul principal plus simbolurile Colectare Sânge, Kiai! și Kumite Scatter. Fiecare simbol Sânge care aterizează în Zona de luptă crește cu +1 nivelul de Sânge, în timp ce simbolurile KIAI! care apar în Zona de luptă pot crește nivelul de sânge cu +2, +3, +5, +10 sau +25. 

Simbolurile din jocul de bază se transformă în Wild (Frank Dux) când nivelul de Sânge ajunge la 100 (Sadiq Hossein), 125 (Pumola), 150 (Paco), 175 (Ray Jackson), 200 (Kumite) sau la 300 (toate simbolurile Sânge și KIAI! Din Fight Zone). Secvența poate fi redeclanșată de 2 ori (câte 5 rotiri gratuite pentru cel puțin 3 Kumite Scatter).

Secvența Katana cu jocuri gratuite constă în 5 rotiri gratuite cu multiplicator de câștiguri. Fiecare Scatter Sânge din Fight Zone crește multiplicatorul cu +1. Acestea sunt colectate de Contorul Sabie. 2 sau mai multe Katana Scatter adaugă 5 rotiri gratuite suplimentare.

 

Descoperă duritatea luptelor de contact cu slotul online Bloodsport de la Skywind!