NetBet Blog Romania

Cele mai bune 7 melodii despre jocuri de noroc

Doamnelor și domnilor, întrerupem programul nostru obișnuit pentru a vă introduce în sfera muzicală și pentru a vă prezenta, în rândurile care urmează, cele mai iubite melodii despre jocuri de noroc. De ce am ales acest subiect?  E simplu – la fel cum coloanele și efectele sonore din jocuri pot stimula adrenalina și spiritul aventuros al jucătorului, muzica îi definește starea de spirit.

Așa că, fie că îți place să învârți rolele, să pariezi, să te joci poker, blackjack sau ruletă  – există o mare șansă să rezonezi cu unele din melodiile de mai jos. Doar să nu ne învinovățești pe noi dacă îți vor rămâne în cap unele dintre aceste versuri catchy 🙂

Kenny Rogers – The Gambler

Interpretat de legendarul cântăreț de muzică country Kenny Rogers, cântecul The Gambler este numărul 1 – este plin de sfaturi pentru pariori, care sunt relevante și astăzi, chiar dacă a fost lansat acum mai bine de 40 de ani, în 1978. Iată cum sună… “Dacă vrei să joci jocul, băiete, trebuie să înveți să joci cum trebuie, trebuie să știi când să le ții, să știi când să le dai fold, să știi când să pleci și să știi când să fugi.” Aceste replici clasice din refren au fost inspirate de o conversație pe care autorul a avut-o cu un jucător de poker experimentat, într-un tren. Scrisă sub forma unor metafore despre poker, Schlitz a scris melodia în onoarea tatălui său decedat. Printre muzicienii care au mai cântat melodia The Gambler se numără și Johnny Cash, în 1978, pe albumul Gone Girl.

Madonna – Gambler

Gambler este un cântec scris și interpretat de Madonna, realizat pentru filmul Vision Quest. Deși cântecul a ajuns în top 10 în topurile din Marea Britanie, Australia, Belgia, Irlanda, Olanda și Norvegia, Madonna l-a interpretat o singură dată în cadrul turneului The Virgin Tour din 1985. Este o melodie antrenantă, îți sugerăm să o asculți în timp ce învârți rolele unuia dintre sloturile tale online preferate.

Ray Charles – Blackjack

Trecem la ceva ușor diferit – o melodie pe care iubitorii de blackjack o pot asculta în timp ce se joacă este Blackjack a lui Ray Charles. Pe lângă faptul că este un cântec de bună calitate din 1955, acesta poartă un mesaj important, cu accent pe cât de brutal poate fi jocul de blackjack. Unele surse spun că Ray Charles a scris-o după ce l-a învins pe T-Bone Walker la o sesiune de joc. Un alt cântec celebru al lui Ray Charles despre jocurile de noroc este “Losing Hand“.

Jurjak – Jocuri de noroc

Piesa „Jocuri de noroc” a lui Jurjak este extrasă de pe al treilea material discografic al artistului. Linia melodică este în stilul său caracteristic, cu nuanțe de blues si jazz, în care mesajul este cât se poate de clar: norocul ți-l poți face singur sau, pur și simplu, dă peste tine. Jurjak, sau George Petroșel pe numele sau adevărat, spune ca nu se știe niciodată când se poate schimba viața, cu puțin noroc la momentul oportun, sau cum se poate câștiga la jocuri de noroc precum cărți sau ruleta, așa cum reiese și din videoclipul piesei. Un alt aspect interesant al acestei melodii este că prima strofa a cântecului este o adaptare după Tudor Arghezi (care a abordat tema jocului în diverse opere).

Inna – Ruleta

Ruleta este o melodie de petrecere, optimistă, cu versuri în limba engleză și spaniolă. Piesa a fost scrisă de Inna, Erik, Marius Dia și Breyan Isaac, în timp ce producția a fost asigurată de Sebastian Barac, Marcel Botezan și David Ciente. Este o piesă cu influențe EDM și reggaeton, cu accente de muzică indiană și caraibiană. Criticii și publicul au reacționat pozitiv la lansare, lăudând stilul său și remarcând atractivitatea sa comercială. Încărcată pe canalul de YouTube al cântăreței simultan cu lansarea single-ului, acesta a devenit trending pe platformă la nivel mondial. Noi o considerăm o piesă bună pe care să sărbătorești un câștig… una vida ganaste en la ruleta… una vida ganaste en la ruleta!

Lady Gaga – Poker Face

Deși cântecul Poker Face este mai degrabă despre jocul din dragoste decât despre jocul de poker, refrenul molipsitor care începe cu “Can’t read my, no he can’t read my poker face” ne amintește de câștigurile de la mesele de joc, așa că nu am putut sări peste ea de data aceasta. Lansată în 2008, piesa a cunoscut un succes mondial, ajungând pe primele locuri în topurile din SUA, Marea Britanie, Australia, Canada și mai multe țări europene.

Motörhead – Ace Of Spades

Ok, ultima melodie este plină de versuri despre jocuri de noroc precum “Plăcerea este să joci, nu contează ce spui, nu-ți împărtășesc lăcomia, singura carte de care am nevoie este Asul de pică”, un vers care cu siguranță te va băga în starea de spirit potrivită pentru a invoca câteva combinații câștigătoare. Lansat în 1980, cântecul a fost inspirat de aparatele de păcănele la care cântărețul Ian Fraser “Lemmy” Kilmister juca în pub-urile din Londra.

Ascultă-le pe repeat

Aici se încheie lista noastră de sugestii. Sperăm să te bucuri de unele dintre melodiile de mai sus, data viitoare când te joci. Și, suntem foarte curioși să aflăm dacă selecția noastră se potrivește cu gusturile tale!? Mai sunt și alte melodii care ar trebui adăugate în această compilație!? Dacă da, scrie-ne în comentarii.

Între timp, alege-ți jocul preferat, dezactivează sunetele de fundal, pune o melodie și bucură-te de ritm!

Exit mobile version