Dacă te pasionează muzica live, știi deja că nimic nu se compară cu a sta într-o mulțime de fani adoratori, în timp ce eroii sau eroinele publicului își cântă hiturile. De-a lungul timpului, dezvoltatorii sloturi online au încercat să recreeze acest sentiment pe role, cu diferite grade de succes. Despre sloturi inspirate de muzica rock, am mai scris aici.

De această dată, încercarea de a crea un slot care să emoționeze ca un concert vine din partea celor de la Iron Dog Studio. Pentru a îi crește „puterea”  slotul este alimentat de motorul de joc Megaways de la Big Time Gaming – un sistem cu care orice jucător s-a familiarizat până acum. Va fi genul de concert despre care oamenii încă mai vorbesc după ani și ani? Este timpul să afli!

Rock the Reels Megaways

Rock the Reels Megaways, concertul unei trupe inedite

Dintr-un motiv oarecare, Iron Dog a decis să folosească animale în loc de oameni pentru a forma trupa. Acest lucru poate părea ciudat la început, dar face ca premisa să fie foarte originală. Și, în ciuda faptului că membrii trupei nu sunt umani, cu siguranță riff-urile dulci vor anima jocul. Grila plutește pe scenă, sub reflectoare, în timp ce zgomotele mulțimii cresc adrenalina.

Configurația este cea standard Megaways. Constă în 6 role principale, care conțin până la 7 simboluri fiecare. Și o rolă orizontală cu 4 poziții deasupra celor 4 role principale din mijloc. Fiecare rotire aterizează aleatoriu un număr diferit de simboluri pe fiecare rolă, producând până la 117.649 de moduri de a câștiga. După fiecare combinație reușită se declanșează funcția de câștiguri în cascadă. Această caracteristică elimină simbolurile câștigătoare de pe grila de joc, permițând altora noi să se prăbușească în spațiile goale. Câștigurile repetate continuă până când nu mai aterizează alte simboluri care să genereze plăți.

Soundtrack antrenat, grafică de excepție și caracteristici bonus originale

Disponibil pe toate dispozitivele, Rock the Reels Megaways le permite jucătorilor să seteze mizele de la 0,30 lei, ajungând până la 15 lei pe rotire pentru cei care preferă mizele mai mari. Situat undeva între Kenny G și Slayer, jucătorii se pot aștepta la un joc cu volatilitate medie-înaltă și un RTP de 96,20%.

Simbolurile de plată scăzută 10-A utilizează un font unghiular tăiat ascuțit, ca cele de pe nenumărate coperți de album din acest gen de muzică. Plățile mari sunt, de asemenea, inspirate de rock. Pichete de chitară, un obiect care arată ca o tamburină, o masă de mixaj, un teanc de amplificatoare și un rocker în stilul anilor ’80 cu o coafură Flock of Seagulls, care se întâmplă să fie o panteră. Valorile generate de simbolurile premium variază de la 2x la 15x miza pentru șase de același fel.

În joc apar două tipuri de wild, un wild normal și un wild multiplicator. Ambele apar pe rolele principale, (a doua, a treia sau a patra) pentru a înlocui toate celelalte simboluri de plată.

Runde Gratuite și Jocuri Bonus

În ceea ce privește funcțiile, Rock the Reels Megaways este echipat cu mai multe simboluri speciale care declanșează modificatori de role și o rundă de rotiri gratuite cu un multiplicator progresiv al câștigurilor. Simbolurile speciale aterizează doar pe rola de sus, fie în jocul de bază, fie în rotirile gratuite.

Sunt 4 funcțiile la care trebuie să fii atent(ă), iar fiecare apare la rotirile inițiale sau la rostogoliri:

Warthog – transformă între 2 și 4 simboluri de pe rolele 1 – 4 în wild-uri.
Octopus – transformă 2 până la 4 simboluri de pe rolele 1 până la 4 într-un simbol ales la întâmplare de pe rola 1.
Flamingo – transformă 3 sau 4 simboluri de pe rolele 1 până la 3 în simbolul puma.
Lion – regele junglei transformă 2 simboluri de pe rolele 2 sau 3 în wild-uri multiplicatoare. Multiplicatorii wild-uri în jocul de bază sunt întotdeauna x2. În timpul rotirilor gratuite, multiplicatorul wild crește ori de câte ori apare leul.

Runda de rotiri gratuite este declanșată atunci când 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter aterizează pentru a acorda 8, 10, 15 sau 25 de rotiri gratuite. În timpul rundei, intră în acțiune un multiplicator de câștiguri. Acesta începe de la x1 și crește cu +1 atunci când apar rostogoliri (re-rotiri). Runda se prelungește atunci când 3, 4, 5 sau 6 simboluri scatter aterizează pentru a acorda 4, 6, 8 sau 12 rotiri suplimentare.

Rock the Reels Megaways: verdictul

Sloturile Megaways au devenit atât de frecvente încât acum studiourile trebuie să facă ceva special pentru a face ca jocurile lor să iasă în evidență înainte de a fi pierdute într-un torent nesfârșit de noi lansări. Părerea noastră este că Rock the Reels Megaways Rock the Reels face o treabă bună pentru a îndeplini acest obiectiv.

Tema sa este un pic diferită pentru un slot Megaways. Un joc despre rock are într-adevăr nevoie de o coloană sonoră care să topească urechile și, de cele mai multe ori, Rock the Reels Megaways îndeplinește și această cerință. Captează cu succes adrenalina sau entuziasmul de a fi la un eveniment muzical live cu fani extaziați. Îndepărtându-ne de temă, nici gameplay-ul nu este banal. Inovațiile sunt cvartetul de modificatori de role declanșate de anumite simboluri de pe rola superioară.

Iar cu un potențial de câștig de 50.000x dintr-o singură rundă, cine n-ar vrea un bilet acest concert!?